Dra ner för att uppdatera

Lunch vecka 15 i

Boden

Måndag 12/4

Vecka 14
Stängt
Välkommen åter på tisdag
Dagens rätt kommer snart
95 kr
Frassemål
76 kr
Hamburgare med rostat sesambröd, hamburgerost, gul lök, tomat, krispig isbergssallad och Frasses originaldressing. Servereras med strips, valfri dryck och tre lökringar
Korvstroganoff
100 kr
med ris
Köttfärsbiff
med gräddsås, stekt lök lingonsylt och kokt potatis
Vegetarisk broccoligratäng
med paprika och ost
Dagens rätt kommer snart
100 kr
Dagens rätt kommer snart
95 kr
Lasagne al forno
115 kr
Serveras med tomat- & löksallad och parmesankräm
Vegetarisk Lasagne
115 kr
Serveras med tomat -& löksallad och parmansankräm
Grillad focaccia
80-90 kr
Ost & skinka, kyckling & bacon och vegetarisk focaccia
Sallader
115-129 kr
Rödbet & chevrèsallad och Caesarsallad
Panerad rödspätta
100 kr
med kall rom och dillsås, citron och kokt potatis
Stekt chorizo
med räksallad och pommes frites
Stuvade makaroner
med köttbullar i gräddsås

Ville du se vad som serveras i en annan stad?

 
Välj din stad...

Vill du marknadsföra dina luncher här?

Marknadsför dina luncher helt fritt och känn dig samtidigt för. Förutom exponering får du också tillgång till automatiska utskrifter av vecko- och dagsmenyer, smidig delning till Facebook, möjlighet till digitala bonusstämplar (valfritt) och automatisk visning av dina luncher på din restaurangs hemsida.

Läs mer

Din lunch i Boden

Matochmat är en enkel och smidig lunchguide i Boden. Matsök, kartsök, restaurangsök eller bara se alla goda lunchalternativ. Om det du sökt efter inte hittas idag men finns senare i veckan så ger vi dig ett förslag på när och var det serveras. Du kan även skriva ut hela veckans meny från önskad restaurang och spara dina favoritrestauranger. Dessutom kan du samla digitala bonusstämplar och få 10:e lunchen gratis hos de restauranger som erbjuder detta.

Spara dina favoritrestauranger

Bland Bodens restauranger så har du säkert dina egna favoriter och nu kan du enkelt spara dessa med hjärtat som visas bredvid varje restaurangnamn. Då visas alltid dina favoritrestauranger högst upp i träfflistan. Vill du ta bort en favorit? Det är enkelt, klicka bara på hjärtat igen så avmarkeras restaurangen.

Första gången du klickar på ett hjärta så skapar du ditt konto på Matochmat, sen samlas och visas dina favoriter högst upp i listan på alla dina inloggade enheter.

10:e lunchen gratis

Genom att samla digitala bonusstämplar när du köper lunch på någon av lunchrestaurangerna som erbjuder detta på Matochmat så kan du få 10:e lunchen gratis. Och det är hur enkelt som helst!

Första gången du klickar på bonusstämplarna under någon av restaurangernas namn så skapar du ditt konto på Matochmat, sen samlas och visas dina digitala bonusstämplar på alla dina inloggade enheter.

Läs mer