Vill du visa dina luncher här?

Mat och Mat är en samlingsplats för lokala restauranger att kunna visa upp sina dagliga luncherbjudanden till en så bred målgrupp som möjligt och på enklast möjliga sätt.

Marknadsför dina luncher gratis i 1 månad*

Marknadsför dina luncher och sälj din matlådor online för att minska matsvinnet. Lägg upp din restaurang och testa helt fritt i 1 månad* och utvärdera hur Mat och Mat funkar för dig och din restaurang. Tjänsten har ca 550.000 visningar per månad.

* Den första månaden är garanterat gratis och du kan avbryta när som helst. Dessutom bjuder vi på anslutningsavgiften (ord. 995 kr). Kostar dig alltså inte en krona. Ett riskfritt sätt att se hur konceptet funkar och vad det ger. Om du inte avslutar under den första månaden så förlängs ditt konto månadsvis för 995 kr/månad vilket faktureras månadsvis. Helt utan bindningstider och uppsägningstider. Du tar det månad för månad. Du kan också pausa eller avsluta ditt konto precis när du vill. Priser exkl. moms. OBS! Detta erbjudande gäller för nya krögare/restauranger för att se hur tjänsten fungerar.

Mat och Mat-teamet

Är du restaurang och har frågor eller vill ha mer information:

Mat och Mat Sverige AB

info@matochmat.se

010-222 16 50

Uppskattar du
Mat och Mat?

Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat

Taggar: