10:e lunchen gratis

Trogna kunder ska alltid belönas! Svårare än så är det inte!

Genom att samla digitala bonusstämplar när du köper lunch på någon av lunchrestaurangerna som erbjuder digitala bonusstämplar på Matochmat.se så kan du få var 10:e lunch gratis. Och det är hur enkelt som helst! För tillfället finns möjligheten att få digitala bonusstämplar i Luleå, Piteå och Skellefteå.

Så här fungerar bonusstämplar:

Så här samlar du digitala bonusstämplar: steg 1

Steg 1

När du är hos lunchrestaurangen, förbered genom att surfa in på Matochmat.se och välj bonusstämpel på den lunchrestaurangen genom att klicka på ringsymbolerna under restaurangnamnet.

Så här samlar du digitala bonusstämplar: steg 2

Steg 2

Ange hur många luncher du betalar genom att klicka på plustecknet. Klicka därefter på "Nästa".

Så här samlar du digitala bonusstämplar: steg 3

Steg 3

När du står i kassan för betalning visar du upp mobilen till kassapersonalen för att erhålla en engångskod som godkänner dina begärda digitala bonusstämplar.

Så här samlar du digitala bonusstämplar: steg 4

Klart!

Grattis! Du har nu fått en digital bonusstämpel från den aktuella restaurangen för varje lunch du har betalat för. Stämplarna sparas i din personliga profil och ger dig den 10:e lunchen gratis på just den lunchrestaurangen*.

För att kunna ta del av digitala bonusstämplar måste du första gången skapa din profil på matochmat.se. (Första lunchstämpeln kräver en giltig mailadress för att kunna spara dina stämplar). För tillfället finns möjligheten att få digitala bonusstämplar i Luleå, Piteå och Skellefteå.

* Digital bonusstämpel kan endast erhållas vid ordinarie betalning av lunch och kan ej kombineras med restaurangens övriga erbjudanden såsom lunchbiljetter, lunchkort eller liknande. Matochmat.se förbehåller sig rätten att restauranger kan avsluta sin medverkan på Matochmat.se och/eller upphöra erbjudandet av digitala bonusstämplar. Dina eventuellt sparade bonusstämplar upphör då att gälla på den aktuella restaurangen. Inga ersättningsanspråk kan göras mot Matochmat.se eller aktuell restaurang.

Välj din stad för att se vad som serveras

LuleåPiteåSkellefteåUmeå

Och nu startar vi även upp i följande orter

BodenKiruna
Matochmat.se använder cookies. För information om detta och hur vi hanterar dina personuppgifter läs mer i vår integritetspolicy.