Varukorg
Matlådan har lagts i varukorgen

Norrigården

Vecka 8
Lunch vecka 9
Lunch serveras mellan 10:30 och 13:00

I dagens lunch ingår smör, bröd, salladsbuffé, lättdryck samt kaffe/te och kaka efter maten.

Måndag 26/2

Dubbelpanerad fisk
120 kr
med remouladsås, gröna ärtor och kokt potatis
Pasta
120 kr
med strimlad biff och sesamfrön
Tomatsoppa
120 kr
med fetaost, kapris och brödkrutonger

Vegetarisk

Tisdag 27/2

Pannbiff
120 kr
med gräddsås, rårörda lingon och kokt potatis
Ugnsstekt Kummel
120 kr
med sardell/kaprissmör och kokt potatis
Tomatsoppa
120 kr
med fetaost, kapris och brödkrutonger

Vegetarisk

Onsdag 28/2

Fläskfilébitar
120 kr
I pepparsås och stekt potatis
Fiskgratäng
120 kr
med sparris och kokt potatis
Tomatsoppa
120 kr
med fetaost, kapris och brödkrutonger

Vegetarisk

Torsdag 29/2

Raggmunk
120 kr
med stekt fläsk och rårörda lingon
Kycklingfilé
120 kr
med dragonsås och ris
Tomatsoppa
120 kr
med fetaost, kapris och brödkrutonger

Vegetarisk

Fredag 1/3

Mörmarinerad fläskkotlett
120 kr
med barbecuesås och tzatziki serveras med stekt potatis
Ugnsgratinerad fisk
120 kr
med crème fraiche och spenat samt kokt potatis
Tomatsoppa
120 kr
med fetaost, kapris och brödkrutonger

Vegetarisk

Restaurang Norrigården ligger vackert belägen på hembygdsområdet i Boden. Här serveras lunch måndag till fredag och är omtalade för den vällagade husmanskosten och den generösa salladsbuffén.

Uppskattar du
Mat och Mat?

Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat

Taggar: