Pris: 130 kr inkl. salladsbuffé och soppa (student- & pensionärspris: 115 kr). Alla rätter går att få som take-away
Dagens soppa och salladsbuffé kan även köpas separat för 79 kr.
Frysta matlådor 82 kr (studentpris: 72 kr)
Dillkött inlagd gurka och säsongens grönsaker, serveras med potatis
Tisdag 21/1
Fiskburgare
130 kr
med tartarsås och picklad rödlök, serveras med pommes frites
Halloumiburgare
med tartarsås och picklad rödlök, serveras med pommes frites
Vegetarisk
Veckans husmans:
Dillkött inlagd gurka och säsongens grönsaker, serveras med potatis
Onsdag 22/1
Panerad kyckling
130 kr
med misomajonäs, salladslök och tonkatsusås, serveras med basmatiris
Rökt tofu
med misomajonäs, salladslök och tonkatsusås, serveras med basmatiris
Vegetarisk
Veckans husmans:
Dillkött, inlagd gurka och säsongens grönsaker, serveras med potatis
Torsdag 23/1
Köttfärslimpa
130 kr
med brunsås, inlagd gurka och lingon, serveras med potatismos
Bakad rotselleri
130 kr
med paprikasås, kokt potatis och Peetgårdens fermenterade Relish
Vegetarisk
Veckans husmans:
Dillkött, inlagd gurka och säsongens grönsaker, serveras med potatis
Fredag 24/1
Rostbiff
130 kr
med pepparsås, rotsaker och potatisgratäng
Rostad palsternacka
med pepparsås, säsongens grönsaker och potatisgratäng
Vegetarisk
Veckans husmans:
Dillkött, inlagd gurka och säsongens grönsaker, serveras med potatis
Lördag 25/1
Lunchstängt
Söndag 26/1
Lunchstängt
Att äta lunch hos restaurang Säsong vid Boden Business Park i Sävast är en smakupplevelse som speglar de unika fem säsongerna i norra Sverige, där varje rätt är inspirerad av naturens skiftningar. Med ett starkt fokus på hållbarhet och användning av lokalproducerade råvaror, erbjuder restaurangen måltider som både är miljövänliga och smakrika. Här möts tradition och innovation i en meny som hyllar regionens rika gastronomiska arv.
Uppskattar du Mat och Mat?
Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat