Pris: 130 kr inkl. salladsbuffé och soppa (student- & pensionärspris: 115 kr). Alla rätter går att få som take-away
Dagens soppa och salladsbuffé kan även köpas separat för 79 kr.
Frysta matlådor 82 kr (studentpris: 72 kr)
med chimichurri picklad rödlök – crispsallad – tomat – parmesancréme
Vegetarisk
Onsdag 9/10
Bulgogi-kyckling-bowl
130 kr
med kimchi - chili aioli – sojabönor - grönsaker - ris
Marinerad-tofu-bowl
med vegkimchi – chili aioli – sojabönor – grönsaker – ris
Vegetarisk
Torsdag 10/10
Norrländska fiskbiffar
130 kr
med säsongens picklade grönsaker – gräslöksemulsion – mandelpotatispuré
Rostad parmesan broccoli
med gräslöksemulsion - mandelpotatispuré
Vegetarisk
Fredag 11/10
Fläsk schnitzel
130 kr
med bearnaise & klyftpotatis – Krossade gröna ärtor med chili, persilja & citron
Panerad rotselleri
med krossade gröna ärtor, chili persilja & citron, samt klyftpotatis och bearnaise
Vegetarisk
Lördag 12/10
Lunchstängt
Söndag 13/10
Lunchstängt
Att äta lunch hos restaurang Säsong vid Boden Business Park i Sävast är en smakupplevelse som speglar de unika fem säsongerna i norra Sverige, där varje rätt är inspirerad av naturens skiftningar. Med ett starkt fokus på hållbarhet och användning av lokalproducerade råvaror, erbjuder restaurangen måltider som både är miljövänliga och smakrika. Här möts tradition och innovation i en meny som hyllar regionens rika gastronomiska arv.
Uppskattar du Mat och Mat?
Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat