Matlådan har lagts i varukorgen

Veckans lunchmeny Säsong

Vecka 3
Lunch vecka 4
  
072-163 17 58
  
E-post 
  
Webbplats 

Information om dagens lunch

Pris: 130 kr inkl. salladsbuffé och soppa (student- & pensionärspris: 115 kr). Alla rätter går att få som take-away Dagens soppa och salladsbuffé kan även köpas separat för 79 kr. Frysta matlådor 82 kr (studentpris: 72 kr)

Måndag 20/1

Pasta bolognese
130 kr
med ruccola, parmesanost och basilika
Vegetarisk pasta bolognese
med ruccola, parmesanost och basilika

Vegetarisk

Veckans husmans:
Dillkött inlagd gurka och säsongens grönsaker, serveras med potatis

Tisdag 21/1

Fiskburgare
130 kr
med tartarsås och picklad rödlök, serveras med pommes frites
Halloumiburgare
med tartarsås och picklad rödlök, serveras med pommes frites

Vegetarisk

Veckans husmans:
Dillkött inlagd gurka och säsongens grönsaker, serveras med potatis

Onsdag 22/1

Panerad kyckling
130 kr
med misomajonäs, salladslök och tonkatsusås, serveras med basmatiris
Rökt tofu
med misomajonäs, salladslök och tonkatsusås, serveras med basmatiris

Vegetarisk

Veckans husmans:
Dillkött, inlagd gurka och säsongens grönsaker, serveras med potatis

Torsdag 23/1

Köttfärslimpa
130 kr
med brunsås, inlagd gurka och lingon, serveras med potatismos
Bakad rotselleri
130 kr
med paprikasås, kokt potatis och Peetgårdens fermenterade Relish

Vegetarisk

Veckans husmans:
Dillkött, inlagd gurka och säsongens grönsaker, serveras med potatis

Fredag 24/1

Rostbiff
130 kr
med pepparsås, rotsaker och potatisgratäng
Rostad palsternacka
med pepparsås, säsongens grönsaker och potatisgratäng

Vegetarisk

Veckans husmans:
Dillkött, inlagd gurka och säsongens grönsaker, serveras med potatis

Lördag 25/1

Lunchstängt

Söndag 26/1

Lunchstängt

Att äta lunch hos restaurang Säsong vid Boden Business Park i Sävast är en smakupplevelse som speglar de unika fem säsongerna i norra Sverige, där varje rätt är inspirerad av naturens skiftningar. Med ett starkt fokus på hållbarhet och användning av lokalproducerade råvaror, erbjuder restaurangen måltider som både är miljövänliga och smakrika. Här möts tradition och innovation i en meny som hyllar regionens rika gastronomiska arv.

Uppskattar du
Mat och Mat?

Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat

Taggar: