Hjortskav, champinjon, potatispuré och rårörda lingon
Smörstekt Uer
med mandelpotatis, rödbeta, spenat och brynt smör
Bakad pak choi
Sojabönor, matgryn, chili och ingefäramajonnäs
Vegetarisk
Onsdag 18/9
Nötfärsbiffar
129-149 kr
med kokt potatis, gräddsås, lök och rårörda lingon
Smörstekt Uer
med mandelpotatis, rödbeta, spenat och brynt smör
Bakad pak choi
Sojabönor, matgryn, chili och ingefäramajonnäs
Vegetarisk
Torsdag 19/9
Porschetta
129-149 kr
Fylld fläsksida, rotsaksstomp. skysås och bakad kål
Fänkålsbakad torskrygg
med potatispuré, fänkålssallad och vitvinssky
Potatis och blomkålsbiff
med bakade rotsaker, pesto och spenat
Vegetarisk
Fredag 20/9
Helstekt fläskfilé
129-149 kr
med rostad klyftpotatis, grönpepparsås, brytbönor och parmesan
Fänkålsbakad torskrygg
med potatispuré, fänkålssallad och vitvinssky
Potatis och blomkålsbiff
med bakade rotsaker, pesto och spenat
Vegetarisk
Lördag 21/9
Smakpromenad
Vi serverar en mindre rätt tillsammans med utvald dryck
Söndag 22/9
Lunchstängt
Hos Karins Krög (tidigare Reuterdahls Matsal) i centrala Örnsköldsvik möts man av en varm, familjär atmosfär där norrländska smaker står i centrum. Lunchen består av traditionella rätter med en modern twist, serverade i en hemtrevlig miljö. Det är en perfekt plats för att njuta av välsmakande mat i goda vänners lag.
Uppskattar du Mat och Mat?
Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat