Dra ner för att uppdatera

Lunch vecka 19 i

Örnsköldsvik

Torsdag 13/5

Vecka 18
Stängt
Välkommen åter måndag
Kristi himmelsfärdsdag INGEN LUNCH
Vi öppnar kl. 15.00
Lunchstängt
Vi öppnar kl. 15.00
Dagens rätt kommer snart
Stängt
Välkommen åter måndag
(Fjällräven Center)
Stängt
Välkommen åter måndag
Stängt
Välkommen åter imorgon fredag
Stängt
Ingen lunchen
90 kr
Stängt - Kristihimmelsfärdsdag
Välkommen åter imorgon fredag
(Fjällräven Center)
Stängt
Välkommen åter måndag

Ville du se vad som serveras i en annan stad?

 
Välj din stad...

Vill du marknadsföra dina luncher här?

Marknadsför dina luncher helt fritt och känn dig samtidigt för. Förutom exponering får du också tillgång till automatiska utskrifter av vecko- och dagsmenyer, smidig delning till Facebook, möjlighet till digitala bonusstämplar (valfritt) och automatisk visning av dina luncher på din restaurangs hemsida.

Läs mer

Din lunch i Örnsköldsvik

Matochmat är en enkel och smidig lunchguide i Örnsköldsvik. Matsök, kartsök, restaurangsök eller bara se alla goda lunchalternativ. Om det du sökt efter inte hittas idag men finns senare i veckan så ger vi dig ett förslag på när och var det serveras. Du kan även skriva ut hela veckans meny från önskad restaurang och spara dina favoritrestauranger.

Spara dina favoritrestauranger

Bland Örnsköldsviks restauranger så har du säkert dina egna favoriter och nu kan du enkelt spara dessa med hjärtat som visas bredvid varje restaurangnamn. Då visas alltid dina favoritrestauranger högst upp i träfflistan. Vill du ta bort en favorit? Det är enkelt, klicka bara på hjärtat igen så avmarkeras restaurangen.

Första gången du klickar på ett hjärta så skapar du ditt konto på Matochmat, sen samlas och visas dina favoriter högst upp i listan på alla dina inloggade enheter.