Nordanågården Bistro

Vecka 15
Lunch vecka 16
  
0910-533 50
  
E-post 
  
Webbplats 

Information om dagens lunch

Öppet måndag-lördag: 11.00-14.00, stängt under söndagar. Vi reserverar oss för eventuella förändringar i menyn. 

Måndag 15/4

Veckans husmans: Norrländskt inspirerad lasagne med älg- och renkött
130 kr
Serveras med en krämig sås och färsk sallad
Veckans husmans: Fiskgratäng
130 kr
Serveras med basmatiris och kokta grönsaker
Gyromarinerad pluma från alviksgården
180 kr
Fint skuren grekisk gyromarinerad pluma, serveras med krossad potatis från Kusmark, tzatziki, pitabröd och tomat och rödlök slungade i persilja
Kycklingschnitzel
195 kr
Hemmagjord kycklingschnitzel av svensk kyckling med krispigt ugnsbakad potatis serveras med napolitansås, vitlöksyoghurt, cilantrosalsa och friterad zucchini
Nattbakad oxkind i rödvinsås
250 kr
Serveras med jordärtskockspuré, brynt lök, stekt svamp, picklade senapsfröns samt riven Scarmoza- ost och en rödvinsås. Toppas med jordärtskockschips och varmrökt sidfläsk
Grillad lax med krispigt täcke
199 kr
Lax med krispigt täcke av dill och fänkålsfrön, grovriven Ubriaco al Prosecco-ost, vitlöksklyfta, citron och basilika serveras med en risotto av Ubriaco al Prosecco-ost, picklad stekt rödlök och tomatsalsa med färsk basilika och crema di balsamiko
Smörrostad spetskål. (vegan också)
170 kr
Smörrostad spetskål serveras med tabbouleh av bovete och rödbetor, rödbetskräm med primör olivolja, jordnötssås, fetaostsmulor, rucola och färska örter
Husets höstsallad med pumpa. (vegan också)
185 kr
Vintersallad med spenat och belugalinser serveras med rostad pumpa, färsk mynta, knipplök, crispy polentakakor och fetaostcrumbs. Serveras med granatäpplemelass, olivolja, Tartuffekräm och Karl-Johan flingsalt

Tisdag 16/4

Veckans husmans: Norrländskt inspirerad lasagne med älg- och renkött
130 kr
Serveras med en krämig sås och färsk sallad
Veckans husmans: Fiskgratäng
130 kr
Serveras med basmatiris och kokta grönsaker
Gyromarinerad pluma från alviksgården
180 kr
Fint skuren grekisk gyromarinerad pluma, serveras med krossad potatis från Kusmark, tzatziki, pitabröd och tomat och rödlök slungade i persilja
Kycklingschnitzel
195 kr
Hemmagjord kycklingschnitzel av svensk kyckling med krispigt ugnsbakad potatis serveras med napolitansås, vitlöksyoghurt, cilantrosalsa och friterad zucchini
Nattbakad oxkind i rödvinsås
250 kr
Serveras med jordärtskockspuré, brynt lök, stekt svamp, picklade senapsfröns samt riven Scarmoza- ost och en rödvinsås. Toppas med jordärtskockschips och varmrökt sidfläsk
Grillad lax med krispigt täcke
199 kr
Lax med krispigt täcke av dill och fänkålsfrön, grovriven Ubriaco al Prosecco-ost, vitlöksklyfta, citron och basilika serveras med en risotto av Ubriaco al Prosecco-ost, picklad stekt rödlök och tomatsalsa med färsk basilika och crema di balsamiko
Smörrostad spetskål. (vegan också)
170 kr
Smörrostad spetskål serveras med tabbouleh av bovete och rödbetor, rödbetskräm med primör olivolja, jordnötssås, fetaostsmulor, rucola och färska örter
Husets höstsallad med pumpa. (vegan också)
185 kr
Vintersallad med spenat och belugalinser serveras med rostad pumpa, färsk mynta, knipplök, crispy polentakakor och fetaostcrumbs. Serveras med granatäpplemelass, olivolja, Tartuffekräm och Karl-Johan flingsalt

Onsdag 17/4

Veckans husmans: Norrländskt inspirerad lasagne med älg- och renkött
130 kr
Serveras med en krämig sås och färsk sallad
Veckans husmans: Fiskgratäng
130 kr
Serveras med basmatiris och kokta grönsaker
Gyromarinerad pluma från alviksgården
180 kr
Fint skuren grekisk gyromarinerad pluma, serveras med krossad potatis från Kusmark, tzatziki, pitabröd och tomat och rödlök slungade i persilja
Kycklingschnitzel
195 kr
Hemmagjord kycklingschnitzel av svensk kyckling med krispigt ugnsbakad potatis serveras med napolitansås, vitlöksyoghurt, cilantrosalsa och friterad zucchini
Nattbakad oxkind i rödvinsås
250 kr
Serveras med jordärtskockspuré, brynt lök, stekt svamp, picklade senapsfröns samt riven Scarmoza- ost och en rödvinsås. Toppas med jordärtskockschips och varmrökt sidfläsk
Grillad lax med krispigt täcke
199 kr
Lax med krispigt täcke av dill och fänkålsfrön, grovriven Ubriaco al Prosecco-ost, vitlöksklyfta, citron och basilika serveras med en risotto av Ubriaco al Prosecco-ost, picklad stekt rödlök och tomatsalsa med färsk basilika och crema di balsamiko
Smörrostad spetskål. (vegan också)
170 kr
Smörrostad spetskål serveras med tabbouleh av bovete och rödbetor, rödbetskräm med primör olivolja, jordnötssås, fetaostsmulor, rucola och färska örter
Husets höstsallad med pumpa. (vegan också)
185 kr
Vintersallad med spenat och belugalinser serveras med rostad pumpa, färsk mynta, knipplök, crispy polentakakor och fetaostcrumbs. Serveras med granatäpplemelass, olivolja, Tartuffekräm och Karl-Johan flingsalt

Torsdag 18/4

Veckans husmans: Norrländskt inspirerad lasagne med älg- och renkött
130 kr
Serveras med en krämig sås och färsk sallad
Veckans husmans: Fiskgratäng
130 kr
Serveras med basmatiris och kokta grönsaker
Gyromarinerad pluma från alviksgården
180 kr
Fint skuren grekisk gyromarinerad pluma, serveras med krossad potatis från Kusmark, tzatziki, pitabröd och tomat och rödlök slungade i persilja
Kycklingschnitzel
195 kr
Hemmagjord kycklingschnitzel av svensk kyckling med krispigt ugnsbakad potatis serveras med napolitansås, vitlöksyoghurt, cilantrosalsa och friterad zucchini
Nattbakad oxkind i rödvinsås
250 kr
Serveras med jordärtskockspuré, brynt lök, stekt svamp, picklade senapsfröns samt riven Scarmoza- ost och en rödvinsås. Toppas med jordärtskockschips och varmrökt sidfläsk
Grillad lax med krispigt täcke
199 kr
Lax med krispigt täcke av dill och fänkålsfrön, grovriven Ubriaco al Prosecco-ost, vitlöksklyfta, citron och basilika serveras med en risotto av Ubriaco al Prosecco-ost, picklad stekt rödlök och tomatsalsa med färsk basilika och crema di balsamiko
Smörrostad spetskål. (vegan också)
170 kr
Smörrostad spetskål serveras med tabbouleh av bovete och rödbetor, rödbetskräm med primör olivolja, jordnötssås, fetaostsmulor, rucola och färska örter
Husets höstsallad med pumpa. (vegan också)
185 kr
Vintersallad med spenat och belugalinser serveras med rostad pumpa, färsk mynta, knipplök, crispy polentakakor och fetaostcrumbs. Serveras med granatäpplemelass, olivolja, Tartuffekräm och Karl-Johan flingsalt

Fredag 19/4

Veckans husmans: Norrländskt inspirerad lasagne med älg- och renkött
130 kr
Serveras med en krämig sås och färsk sallad
Veckans husmans: Fiskgratäng
130 kr
Serveras med basmatiris och kokta grönsaker
Gyromarinerad pluma från alviksgården
180 kr
Fint skuren grekisk gyromarinerad pluma, serveras med krossad potatis från Kusmark, tzatziki, pitabröd och tomat och rödlök slungade i persilja
Kycklingschnitzel
195 kr
Hemmagjord kycklingschnitzel av svensk kyckling med krispigt ugnsbakad potatis serveras med napolitansås, vitlöksyoghurt, cilantrosalsa och friterad zucchini
Nattbakad oxkind i rödvinsås
250 kr
Serveras med jordärtskockspuré, brynt lök, stekt svamp, picklade senapsfröns samt riven Scarmoza- ost och en rödvinsås. Toppas med jordärtskockschips och varmrökt sidfläsk
Grillad lax med krispigt täcke
199 kr
Lax med krispigt täcke av dill och fänkålsfrön, grovriven Ubriaco al Prosecco-ost, vitlöksklyfta, citron och basilika serveras med en risotto av Ubriaco al Prosecco-ost, picklad stekt rödlök och tomatsalsa med färsk basilika och crema di balsamiko
Smörrostad spetskål. (vegan också)
170 kr
Smörrostad spetskål serveras med tabbouleh av bovete och rödbetor, rödbetskräm med primör olivolja, jordnötssås, fetaostsmulor, rucola och färska örter
Husets höstsallad med pumpa. (vegan också)
185 kr
Vintersallad med spenat och belugalinser serveras med rostad pumpa, färsk mynta, knipplök, crispy polentakakor och fetaostcrumbs. Serveras med granatäpplemelass, olivolja, Tartuffekräm och Karl-Johan flingsalt

Lördag 20/4

Söndag 21/4

Lunchstängt

Nordanågården Bistro (f.d. Nordanågårdens Värdshus) är beläget i det pittoreska kulturområdet Noranå med promenadavstånd från Skellefteå centrum.

Vi serverar affärs- och sällskapslunch i en avstressad miljö. Fri parkering finns utanför restaurangen.

Uppskattar du
Mat och Mat?

Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat

Taggar: