Matlådan har lagts i varukorgen

Veckans lunchmeny Brasseri & Bar

Vecka 20
Lunch vecka 21
  
0920-502000
  
E-post 
  
Webbplats 

Information om dagens lunch

Brasseri & Bar (gamla Cantarellen) välkomnar till trerätters lunchbuffé inom segmentet svensk- och internationell husmanskost. 100: inkl. bröd, sallad, dryck, kaffe och dessert. Även kalla matlådor från 50:- Inom kort även kvällar och helger med á la carte meny. Vänligen kontakta personalen vid frågor om allergi.

Måndag 19/5

Trerätters lunchbuffé
100 kr
inkl. bröd, sallad, dryck, kaffe & dessert
BBQ Kyckling
med ris och het salsa
Stekt strömmingsflundra
med hemmagjort potatismos och skirat smör
Italiensk Lasagne al forno

Tisdag 20/5

Trerätters lunchbuffé
100 kr
inkl. bröd, sallad, dryck, kaffe & dessert
Kreolsk gryta
med ajvar relish och pilaffris
Panerad schnitzel
med Cafe de Parissmör och steakhousefries
Tempurainbakad torskfilé
med kokt potatis och remouladsås

Onsdag 21/5

Trerätters lunchbuffé
100 kr
inkl. bröd, sallad, dryck, kaffe & dessert
Stekt strömmingsflundra
med hemmagjort potatismos och skirat smör
Pannbiff
med löksås och stekt potatis samt ugnsrostade grönsaker
Pasta Carbonara

Torsdag 22/5

Trerätters lunchbuffé
100 kr
inkl. bröd, sallad, dryck, kaffe & dessert
Asiatisk fläskfiléwok
med kimchi och ris
Fransk fiskgratäng
med kokt potatis
Ärtsoppa med fläsk & Pannkaka
serveras med pannkakssylt och vispad grädde

Fredag 23/5

Trerätters lunchbuffé
100 kr
inkl. bröd, sallad, dryck, kaffe & dessert
Asado på Biff
serveras med ris och chimichurri
Grillad uerfilé
med lime och koriander
Texmexkyckling
med paprika och tortillabröd

Lördag 24/5

Lunchstängt

Söndag 25/5

Lunchstängt

Brasseri & Bar på Kungsgatan 33 i centrala Luleå erbjuder trerätters lunchbuffé inom segmentet svensk- och internationell husmanskost. 100: inkl. bröd, sallad, dryck, kaffe och dessert. Även kalla matlådor från 50:-. Inom kort även kvällar och helger med á la carte meny. Välkommen!

Uppskattar du
Mat och Mat?

Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat

Taggar: