Veckans lunchmeny Restaurang SMAK

Vecka 26
Lunch vecka 27
  
042-15 88 99
  
E-post 
  
Webbplats 

Information om dagens lunch

valfri dagens | salladsbuffé | soppa | nybakat bröd |alkoholfri öl | bubbelvatten | kaffe | kaka Veckans vegetariska: Pizza bianco - Pesto, kronärtskockor, hårdost, spenat, nötter

Måndag 30/6

Dagens fångst
139 kr
Skaldjursrisotto, örtmarinerade primörer, riven hårdost
Kycklinggryta
139 kr
Curry, äpple, pilaffris, broccoli, persilja

Tisdag 1/7

Nattbakad karré
139 kr
Rabarberchutney, steksky, kokt potatis
Raggmunk
139 kr
Stekt fläsk, bruna bönor, löksås, lingon

Onsdag 2/7

Krämig fiskgryta
139 kr
Chili, saffran, paprika, vitt vin, dill, kokt potatis, fänkål
Crispy Sticky Chicken
139 kr
Sesamolja, ingefära, chilli, stekt ris & misomajjo

Torsdag 3/7

Pankopanerad fiskfilé
139 kr
Dansk remoulad, citron, kokt potatis
Wallenbergare
139 kr
Potatispuré, skirat smör, ärtor, rårörda lingon

Fredag 4/7

Ugnsbakad Fiskfilé
139 kr
Citronmarinerad sparris, gräslökssås, krossad färskpotatis
Tonkatsu Schnitzel
139 kr
Purjolök, koriander, Tonkatzusås, kokosris

Lördag 5/7

Lunchstängt

Söndag 6/7

Lunchstängt

Njut av en lunch hos Restaurang Smak Lunch & Catering på Florettgatan i Helsingborg. Snabbt, enkelt och framför allt smakfullt. Här erbjuds utsökta luncher som passar både dig som har bråttom och dig som vill ta en längre paus. Varje dag serveras två välkomponerade lunchrätter, alltid med en vegetarisk rätt som extra alternativ för dig som föredrar grönt. För dig som vill ha något lättare finns deras stående rätt, en klassisk Caesarsallad, som alltid levererar på smak och fräschör. Om du är ute efter något extra lyxigt är Smak's kingsize räksmörgås ett måste att prova – fylld med generöst med räkor och härliga tillbehör. Restaurang Smak är ett perfekt val för dig som vill ha en god lunch med bra variation och hög kvalitet. Missa inte att besöka detta populära lunchställe i Helsingborg – du kommer garanterat att bli nöjd!

Uppskattar du
Mat och Mat?

Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat

    Taggar: