Matlådan har lagts i varukorgen

Veckans lunchmeny Venezia

Vecka 38
Lunch vecka 39
  
0470-461 70
  
E-post 
  
Webbplats 

Information om dagens lunch

Lunchpris 135 kr. I dagens lunch ingår bröd, salladsbuffé, måltidsdryck samt kaffe och kaka.

Måndag 22/9

Panerad sej
135 kr
med dansk remouladsås, picklad blomkål och kokt potatis
Pasta Alfredo
med gräddig sås med kyckling, parmesan, vitlök och örter
Arrancini (friterade risottobollar)
med rostade rotfrukter och röra på soltorkade tomater

Vegetarisk

Tisdag 23/9

Biff Stroganoff
135 kr
med ris, toppad med saltgurka och persilja
Pasta Alfredo
med gräddig sås med kyckling, parmesan, vitlök och örter
Arrancini (friterade risottobollar)
med rostade rotfrukter och röra på soltorkade tomater

Vegetarisk

Onsdag 24/9

Färsbiff
135 kr
med gräddsås, lingon, potatis- och palsternacksmos
Pasta Alfredo
med gräddig sås med kyckling, parmesan, vitlök och örter
Arrancini (friterade risottobollar)
med rostade rotfrukter och röra på soltorkade tomater

Vegetarisk

Torsdag 25/9

Fredag 26/9

Lördag 27/9

Lunchstängt

Söndag 28/9

Lunchstängt

Hos Trattoria Venezia på Linnégatan 31 i Växjö får du en lunchupplevelse som blandar det bästa av två världar – rustik svensk husmanskost och härligt italienskt. Du kan börja veckan med en klassisk pannbiff och avsluta med en perfekt krämig pasta. Menyn varierar dagligen, så det finns alltid något nytt att upptäcka. Kockarna lagar allt med omsorg och råvaror som känns både fräscha och smakrika. För dig som älskar pizza finns alltid nygräddade alternativ med både klassiska och kreativa toppingar. Miljön är varm och välkomnande, perfekt för en lunchpaus mitt i dagen. Här äter du gott oavsett om du är ute efter en snabb vardagslunch eller vill sitta ner och njuta länge. Personalen är vänlig och ser till att du känner dig som hemma. Ta gärna med kollegorna eller vännerna – här finns plats för alla. Hos Trattoria Venezia blir varje lunch en liten smakresa, mitt i Växjö.

Uppskattar du
Mat och Mat?

Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat

    Taggar: