Matlådan har lagts i varukorgen

Veckans lunchmeny The Social Bar & Bistro

Vecka 24
Lunch vecka 25
  
0470-70 10 03
  
E-post 
  
Webbplats 

Information om dagens lunch

I dagens lunch ingår soppa, hembakt bröd, smör, sallad, bordsvatten, kaffe/te & kaka.

Måndag 16/6

Fläsknoisette med bearnaisesås
145 kr
Serveras med råstekt potatis & wokade grönsaker
Pasta Bolognese
145 kr
Toppas med riven grana padano
Falafel med fetaostkräm & nachos
145 kr
serveras med potatisbakelse
Caesarsallad
145 kr
med kyckling / bacon med dressing & krutonger Alternativt med friterad hallomi

Tisdag 17/6

Panerad torsk med stuvad spenat
145 kr
Serveras med kokt potatis
Pasta Bolognese
145 kr
Toppas med riven grana padano
Falafel med fetaostkräm & nachos
145 kr
serveras med potatisbakelse
Caesarsallad
145 kr
med kyckling / bacon med dressing & krutonger Alternativt med friterad hallomi

Onsdag 18/6

Sommarbuffé med bl. a potatissallad, pastasallad, rostbiff, lax & 2 sorters sill
145 kr
Pasta Bolognese
145 kr
Toppas med riven grana padano
Falafel med fetaostkräm & nachos
145 kr
serveras med potatisbakelse
Caesarsallad
145 kr
med kyckling / bacon med dressing & krutonger Alternativt med friterad hallomi

Torsdag 19/6

Ugnsbakad majskyckling med BBQ-sås
145 kr
Servras med rostad potatis
Pasta Bolognese
145 kr
Toppas med riven grana padano
Falafel med fetaostkräm & nachos
145 kr
serveras med potatisbakelse
Caesarsallad
145 kr
med kyckling / bacon med dressing & krutonger Alternativt med friterad hallomi

Fredag 20/6

Stängt

Lördag 21/6

Lunchstängt

Söndag 22/6

Lunchstängt

The Social Bar & Bistro i Växjö, beläget på Quality Hotel Royal Corner, erbjuder en avkopplande miljö för en god lunch. Här kan du njuta av en varierad meny med både klassiska och moderna rätter, tillagade med noggrant utvalda råvaror. Restaurangens trevliga atmosfär och vänliga personal gör det till en utmärkt plats för både affärsluncher och avslappnade måltider med vänner.

Uppskattar du
Mat och Mat?

Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat

    Taggar: