I priset ingår sallad, hembakat bröd, kaffe och sötsak.
OBS! Måndagar serveras ingen fiskrätt då det inte finns färsk fisk att tillgå.
Sista beställning till köket 13.30
A la carte lördag
( Ingår inte sallad,kaffe och sötsak som på veckodagarna )
Ring eller tryck på boka bord knappen för att garantera din plats!
Wallenbergare på kalvfärs från smålands Skafferi med potatispuré, brynt smör och rårörda lingon samt gröna ärtor
Veckans gröna
165 kr
Rödbetsrisotto med smulad getost, sauté på gulbetor och rödlök, friterad jordärtskocka och örtsallad samt olivolja
Vegetarisk
Tisdag 21/1
Veckans kött
165 kr
Wallenbergare på kalvfärs från smålands Skafferi med potatispuré, brynt smör och rårörda lingon samt gröna ärtor
Veckans fångst
185 kr
Fisk och skaldjursgryta med kokt potatis, bakade grönsaker och krutonger samt aioli
Veckans gröna
165 kr
Rödbetsrisotto med smulad getost, sauté på gulbetor och rödlök, friterad jordärtskocka och örtsallad samt olivolja
Vegetarisk
Onsdag 22/1
Veckans kött
165 kr
Wallenbergare på kalvfärs från smålands Skafferi med potatispuré, brynt smör och rårörda lingon samt gröna ärtor
Veckans fångst
185 kr
Fisk och skaldjursgryta med kokt potatis, bakade grönsaker och krutonger samt aioli
Veckans gröna
165 kr
Rödbetsrisotto med smulad getost, sauté på gulbetor och rödlök, friterad jordärtskocka och örtsallad samt olivolja
Vegetarisk
Torsdag 23/1
Veckans kött
165 kr
Wallenbergare på kalvfärs från smålands Skafferi med potatispuré, brynt smör och rårörda lingon samt gröna ärtor
Veckans fångst
185 kr
Fisk och skaldjursgryta med kokt potatis, bakade grönsaker och krutonger samt aioli
Veckans gröna
165 kr
Rödbetsrisotto med smulad getost, sauté på gulbetor och rödlök, friterad jordärtskocka och örtsallad samt olivolja
Vegetarisk
Fredag 24/1
Veckans kött
165 kr
Wallenbergare på kalvfärs från smålands Skafferi med potatispuré, brynt smör och rårörda lingon samt gröna ärtor
Veckans fångst
185 kr
Fisk och skaldjursgryta med kokt potatis, bakade grönsaker och krutonger samt aioli
Veckans gröna
165 kr
Rödbetsrisotto med smulad getost, sauté på gulbetor och rödlök, friterad jordärtskocka och örtsallad samt olivolja
Vegetarisk
Lördag 25/1
Söndag 26/1
Lunchstängt
Att äta lunch på Teleborgs Slott i Växjö, strax utanför Linnéuniversitetet, är en upplevelse i en unik atmosfär. Det sagolika slottet med sin imponerande nygotiska arkitektur från slutet av 1800-talet skapar en minnesvärd kulinarisk miljö. Det är en plats där historia och matkonst möts på ett förtrollande sätt.
Uppskattar du Mat och Mat?
Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat