Matlådan har lagts i varukorgen

Veckans lunchmeny Teleborgs Slott 10:E LUNCHEN GRATIS!!!

Vecka 15
Lunch vecka 16
  
0470-34 89 80
  
E-post 
  
Webbplats 

Information om dagens lunch

I priset ingår sallad, hembakat bröd, kaffe och sötsak. OBS! Måndagar serveras ingen fiskrätt då det inte finns färsk fisk att tillgå. Sista beställning till köket 13.30 A la carte lördag 13:00-22:00 ( Ingår inte sallad,kaffe och sötsak som på resterande dagar) Ring eller tryck på boka bord knappen för att garantera din plats!

Måndag 14/4

Veckans kött
165 kr
Stekt pluma med hasselbackspotatis och pepparsås samt haricot verts och bakad lök
Veckans gröna
165 kr
Okonomiyaki med sosjastekt svamp, teriyakisås, chilipicklad morot och rättika, sesammajonnäs och salladslök samt koriander

Tisdag 15/4

Veckans kött
165 kr
Stekt pluma med hasselbackspotatis och pepparsås samt haricot verts och bakad lök
Veckans fisk
185 kr
med kokt potatis och ragu på brynt smör, gulbetor, rödlök och kapris samt pepparrot och dill
Veckans gröna
165 kr
Okonomiyaki med sosjastekt svamp, teriyakisås, chilipicklad morot och rättika, sesammajonnäs och salladslök samt koriander

Vegetarisk

Onsdag 16/4

Veckans kött
165 kr
Stekt pluma med hasselbackspotatis och pepparsås samt haricot verts och bakad lök
Veckans fisk
185 kr
med kokt potatis och ragu på brynt smör, gulbetor, rödlök och kapris samt pepparrot och dill
Veckans gröna
165 kr
Okonomiyaki med sosjastekt svamp, teriyakisås, chilipicklad morot och rättika, sesammajonnäs och salladslök samt koriander

Vegetarisk

Torsdag 17/4

Veckans kött
165 kr
Stekt pluma med hasselbackspotatis och pepparsås samt haricot verts och bakad lök
Veckans fisk
185 kr
med kokt potatis och ragu på brynt smör, gulbetor, rödlök och kapris samt pepparrot och dill
Veckans gröna
165 kr
Okonomiyaki med sosjastekt svamp, teriyakisås, chilipicklad morot och rättika, sesammajonnäs och salladslök samt koriander

Vegetarisk

Fredag 18/4

Påskmeny 3-rätters
495 kr
Sillbuffé, Örtstekt lamm eller halstrad röding och mjölkchokladpannacotta

Lördag 19/4

Påskmeny 3-rätters
495 kr
Sillbuffé, Örtstekt lamm eller halstrad röding och mjölkchokladpannacotta

Söndag 20/4

Påskmeny 3-rätters
495 kr
Sillbuffé, Örtstekt lamm eller halstrad röding och mjölkchokladpannacotta
Att äta lunch på Teleborgs Slott i Växjö, strax utanför Linnéuniversitetet, är en upplevelse i en unik atmosfär. Det sagolika slottet med sin imponerande nygotiska arkitektur från slutet av 1800-talet skapar en minnesvärd kulinarisk miljö. Det är en plats där historia och matkonst möts på ett förtrollande sätt.

Uppskattar du
Mat och Mat?

Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat

Taggar: