Veckans lunchmeny Verket

Vecka 49
Lunch vecka 50
  
0340-77 97 10
  
E-post 
  
Webbplats 

Information om dagens lunch

Sallad, bröd, vatten, kaffe och kaka ingår i lunchpriset

Måndag 9/12

Dagens fisk
155 kr
med sandefjordsås, potatis, picklad fänkål, krassesallad
Kotlettrad
med rödvinssås, café de paris-smör, rostad potatis, vaxbönor, persilja
Råraka
med tångcaviar, smetana, syrad rödlök, kumminrostad morot, dill, spenat

Vegetarisk

Tisdag 10/12

Dagens fisk
155 kr
med skaldjurssås, potatispuré, smör- & citronbakad majrova, dill
Kycklinglårfilé
med smörad körvelsky, potatisstomp med brynt lök, bakat äpple
Råraka
med tångcaviar, smetana, syrad rödlök, kumminrostad morot, dill, spenat

Vegetarisk

Onsdag 11/12

Dagens fisk
155 kr
med dillstuvad potatis, hovmästarsås, rostad gulbeta, spenat
Boeuf bourguignon på högrev
med potatispuré, champinjoner, smålök, varmrökt sidfläsk, persilja
Cannelloni
med zucchini, ricotta, spenat, citron, béchamelsås, ost, tomatsås, skottsallad, pumpakärnor

Vegetarisk

Torsdag 12/12

Dagens fisk
155 kr
med svamprisotto, gremolataolja, hyvlad zucchini, parmesan
Nattbakad fläsksida
med löksås, potatisstomp med persilja, rårörda lingon, bakat äpple
Cannelloni
med zucchini, ricotta, spenat, citron, béchamelsås, ost, tomatsås, skottsallad, pumpakärnor

Vegetarisk

Fredag 13/12

Dagens fisk
155 kr
med vitvinssås, knaperstekt bacon, spetskål, persiljeolja
Slottsstek
med gräddsås, rostad potatis, pressgurka, svart vinbärsgelé, haricots verts, persilja
Tikka masala
med paneerost, grönsaker, jasminris, koriander, friterat tortillabröd

Vegetarisk

Lördag 14/12

Söndag 15/12

Lunchstängt

På Verket serverar vi modern husmanskost skapad av våra kreativa kockar. Bröd, bullar och sötsaker bakas i vårt eget bageri. Slå dig ner hos oss och ät en lunch eller köp med dig hem. I vår lilla butik säljer vi olivoljor, kaffebönor, choklad och annat smarrigt från lokala aktörer. Under säsong erbjuder vi även helgkassen, en trerätters middag att köpa med sig hem.

Uppskattar du
Mat och Mat?

Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat

Taggar: