Matlådan har lagts i varukorgen

Veckans lunchmeny Domtrappkällaren

Vecka 49
Lunch vecka 50
  
018-13 09 55
  
E-post 
  
Webbplats 

Information om dagens lunch

För frågor om allergener i maten, vänligen kontakta personalen för mer information.

Måndag 9/12

Raggmunk
145 kr
med stekt fläsk och rårörda lingon
Örtbakad fransk getost
159 kr
med sötpotatispuré, gulbetor, quinoa, granskottssirap och rostade pumpafrön

Vegetarisk

Wallenbergare
170 kr
med potatispuré, gröna ärtor, skirat smör och rårörda lingon
Köttbullar
185 kr
med potatispuré, pressgurka, rårörda lingon och gräddsås
Biff Rydberg
235 kr
med oxfilé, stekt potatis, dijonkräm, confiterad äggula, brässerad lök och rödvinssås
Torskrygg
289 kr
med Gotlandspotatis slungad med spenat, friterad ostronskivling och brynt smörsås
Ren
289 kr
Innanlår med hasselbackspotatis, blancherad och stekt savoykål, murkelsås och lingon

Tisdag 10/12

Raggmunk
145 kr
med stekt fläsk och rårörda lingon
Örtbakad fransk getost
159 kr
med sötpotatispuré, gulbetor, quinoa, granskottssirap och rostade pumpafrön

Vegetarisk

Wallenbergare
170 kr
med potatispuré, gröna ärtor, skirat smör och rårörda lingon
Köttbullar
185 kr
med potatispuré, pressgurka, rårörda lingon och gräddsås
Biff Rydberg
235 kr
med oxfilé, stekt potatis, dijonkräm, confiterad äggula, brässerad lök och rödvinssås
Torskrygg
289 kr
med Gotlandspotatis slungad med spenat, friterad ostronskivling och brynt smörsås
Ren
289 kr
Innanlår med hasselbackspotatis, blancherad och stekt savoykål, murkelsås och lingon

Onsdag 11/12

Raggmunk
145 kr
med stekt fläsk och rårörda lingon
Örtbakad fransk getost
159 kr
med sötpotatispuré, gulbetor, quinoa, granskottssirap och rostade pumpafrön

Vegetarisk

Wallenbergare
170 kr
med potatispuré, gröna ärtor, skirat smör och rårörda lingon
Köttbullar
185 kr
med potatispuré, pressgurka, rårörda lingon och gräddsås
Biff Rydberg
235 kr
med oxfilé, stekt potatis, dijonkräm, confiterad äggula, brässerad lök och rödvinssås
Torskrygg
289 kr
med Gotlandspotatis slungad med spenat, friterad ostronskivling och brynt smörsås
Ren
289 kr
Innanlår med hasselbackspotatis, blancherad och stekt savoykål, murkelsås och lingon

Torsdag 12/12

Raggmunk
145 kr
med stekt fläsk och rårörda lingon
Örtbakad fransk getost
159 kr
med sötpotatispuré, gulbetor, quinoa, granskottssirap och rostade pumpafrön

Vegetarisk

Wallenbergare
170 kr
med potatispuré, gröna ärtor, skirat smör och rårörda lingon
Köttbullar
185 kr
med potatispuré, pressgurka, rårörda lingon och gräddsås
Biff Rydberg
235 kr
med oxfilé, stekt potatis, dijonkräm, confiterad äggula, brässerad lök och rödvinssås
Torskrygg
289 kr
med Gotlandspotatis slungad med spenat, friterad ostronskivling och brynt smörsås
Ren
289 kr
Innanlår med hasselbackspotatis, blancherad och stekt savoykål, murkelsås och lingon

Fredag 13/12

Raggmunk
145 kr
med stekt fläsk och rårörda lingon
Örtbakad fransk getost
159 kr
med sötpotatispuré, gulbetor, quinoa, granskottssirap och rostade pumpafrön

Vegetarisk

Wallenbergare
170 kr
med potatispuré, gröna ärtor, skirat smör och rårörda lingon
Köttbullar
185 kr
med potatispuré, pressgurka, rårörda lingon och gräddsås
Biff Rydberg
235 kr
med oxfilé, stekt potatis, dijonkräm, confiterad äggula, brässerad lök och rödvinssås
Torskrygg
289 kr
med Gotlandspotatis slungad med spenat, friterad ostronskivling och brynt smörsås
Ren
289 kr
Innanlår med hasselbackspotatis, blancherad och stekt savoykål, murkelsås och lingon

Lördag 14/12

Raggmunk
145 kr
med stekt fläsk och rårörda lingon
Örtbakad fransk getost
159 kr
med sötpotatispuré, gulbetor, quinoa, granskottssirap och rostade pumpafrön

Vegetarisk

Wallenbergare
170 kr
med potatispuré, gröna ärtor, skirat smör och rårörda lingon
Köttbullar
185 kr
med potatispuré, pressgurka, rårörda lingon och gräddsås
Biff Rydberg
235 kr
med oxfilé, stekt potatis, dijonkräm, confiterad äggula, brässerad lök och rödvinssås
Torskrygg
289 kr
med Gotlandspotatis slungad med spenat, friterad ostronskivling och brynt smörsås
Ren
289 kr
Innanlår med hasselbackspotatis, blancherad och stekt savoykål, murkelsås och lingon

Söndag 15/12

Lunchstängt

Lunchen hos Domtrappkällaren i Uppsala anpassas efter årstiderna och speglar de naturliga skiftningarna i skog, mark och hav, för att fånga säsongens smaker på bästa sätt. Här ligger fokus på svenska råvaror med välkomnande internationella influenser.

Uppskattar du
Mat och Mat?

Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat

Taggar: