Matlådan har lagts i varukorgen

Veckans lunchmeny Domtrappkällaren

Vecka 36
Lunch vecka 37
  
018-13 09 55
  
E-post 
  
Webbplats 

Information om dagens lunch

För frågor om allergener i maten, vänligen kontakta personalen för mer information.

Måndag 9/9

Raggmunk
145 kr
med stekt fläsk och rårörda lingon
Morotsbiffar
159 kr
med friterad potatiskaka, jordärtskockspuré, rödvinssås och friterad salvia

Vegetarisk

Räksallad
169 kr
med grön sparris, ägg, tomat, gurka, lök och örtaioli
Wallenbergare
170 kr
med potatispuré, gröna ärtor, skirat smör och rårörda lingon
Köttbullar
185 kr
med potatispuré, pressgurka, rårörda lingon och gräddsås
Biff Rydberg
235 kr
med oxfilé, stekt potatis, dijonkräm, confiterad äggula, brässerad lök och rödvinssås
Vildand
279 kr
med potatisterrin, vaxbönor, portyvinsbakade körsbär, riven kastanj och mustig örtsås (OBS! Kan innehålla hagel)
Hälleflundra
289 kr
med blomkålspuré, bakad gulbeta, friterad brysselkål, vitvinssås och örtolja

Tisdag 10/9

Raggmunk
145 kr
med stekt fläsk och rårörda lingon
Morotsbiffar
159 kr
med friterad potatiskaka, jordärtskockspuré, rödvinssås och friterad salvia

Vegetarisk

Räksallad
169 kr
med grön sparris, ägg, tomat, gurka, lök och örtaioli
Wallenbergare
170 kr
med potatispuré, gröna ärtor, skirat smör och rårörda lingon
Köttbullar
185 kr
med potatispuré, pressgurka, rårörda lingon och gräddsås
Biff Rydberg
235 kr
med oxfilé, stekt potatis, dijonkräm, confiterad äggula, brässerad lök och rödvinssås
Vildand
279 kr
med potatisterrin, vaxbönor, portyvinsbakade körsbär, riven kastanj och mustig örtsås (OBS! Kan innehålla hagel)
Hälleflundra
289 kr
med blomkålspuré, bakad gulbeta, friterad brysselkål, vitvinssås och örtolja

Onsdag 11/9

Raggmunk
145 kr
med stekt fläsk och rårörda lingon
Morotsbiffar
159 kr
med friterad potatiskaka, jordärtskockspuré, rödvinssås och friterad salvia

Vegetarisk

Räksallad
169 kr
med grön sparris, ägg, tomat, gurka, lök och örtaioli
Wallenbergare
170 kr
med potatispuré, gröna ärtor, skirat smör och rårörda lingon
Köttbullar
185 kr
med potatispuré, pressgurka, rårörda lingon och gräddsås
Biff Rydberg
235 kr
med oxfilé, stekt potatis, dijonkräm, confiterad äggula, brässerad lök och rödvinssås
Vildand
279 kr
med potatisterrin, vaxbönor, portyvinsbakade körsbär, riven kastanj och mustig örtsås (OBS! Kan innehålla hagel)
Hälleflundra
289 kr
med blomkålspuré, bakad gulbeta, friterad brysselkål, vitvinssås och örtolja

Torsdag 12/9

Raggmunk
145 kr
med stekt fläsk och rårörda lingon
Morotsbiffar
159 kr
med friterad potatiskaka, jordärtskockspuré, rödvinssås och friterad salvia

Vegetarisk

Räksallad
169 kr
med grön sparris, ägg, tomat, gurka, lök och örtaioli
Wallenbergare
170 kr
med potatispuré, gröna ärtor, skirat smör och rårörda lingon
Köttbullar
185 kr
med potatispuré, pressgurka, rårörda lingon och gräddsås
Biff Rydberg
235 kr
med oxfilé, stekt potatis, dijonkräm, confiterad äggula, brässerad lök och rödvinssås
Vildand
279 kr
med potatisterrin, vaxbönor, portyvinsbakade körsbär, riven kastanj och mustig örtsås (OBS! Kan innehålla hagel)
Hälleflundra
289 kr
med blomkålspuré, bakad gulbeta, friterad brysselkål, vitvinssås och örtolja

Fredag 13/9

Raggmunk
145 kr
med stekt fläsk och rårörda lingon
Morotsbiffar
159 kr
med friterad potatiskaka, jordärtskockspuré, rödvinssås och friterad salvia

Vegetarisk

Räksallad
169 kr
med grön sparris, ägg, tomat, gurka, lök och örtaioli
Wallenbergare
170 kr
med potatispuré, gröna ärtor, skirat smör och rårörda lingon
Köttbullar
185 kr
med potatispuré, pressgurka, rårörda lingon och gräddsås
Biff Rydberg
235 kr
med oxfilé, stekt potatis, dijonkräm, confiterad äggula, brässerad lök och rödvinssås
Vildand
279 kr
med potatisterrin, vaxbönor, portyvinsbakade körsbär, riven kastanj och mustig örtsås (OBS! Kan innehålla hagel)
Hälleflundra
289 kr
med blomkålspuré, bakad gulbeta, friterad brysselkål, vitvinssås och örtolja

Lördag 14/9

Raggmunk
145 kr
med stekt fläsk och rårörda lingon
Morotsbiffar
159 kr
med friterad potatiskaka, jordärtskockspuré, rödvinssås och friterad salvia

Vegetarisk

Räksallad
169 kr
med grön sparris, ägg, tomat, gurka, lök och örtaioli
Wallenbergare
170 kr
med potatispuré, gröna ärtor, skirat smör och rårörda lingon
Köttbullar
185 kr
med potatispuré, pressgurka, rårörda lingon och gräddsås
Biff Rydberg
235 kr
med oxfilé, stekt potatis, dijonkräm, confiterad äggula, brässerad lök och rödvinssås
Vildand
279 kr
med potatisterrin, vaxbönor, portyvinsbakade körsbär, riven kastanj och mustig örtsås (OBS! Kan innehålla hagel)
Hälleflundra
289 kr
med blomkålspuré, bakad gulbeta, friterad brysselkål, vitvinssås och örtolja

Söndag 15/9

Lunchstängt

Lunchen hos Domtrappkällaren i Uppsala anpassas efter årstiderna och speglar de naturliga skiftningarna i skog, mark och hav, för att fånga säsongens smaker på bästa sätt. Här ligger fokus på svenska råvaror med välkomnande internationella influenser.

Uppskattar du
Mat och Mat?

Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat

Taggar: