med friterad potatiskaka, jordärtskockspuré, rödvinssås och friterad salvia
Vegetarisk
Räksallad
169 kr
med grön sparris, ägg, tomat, gurka, lök och örtaioli
Wallenbergare
170 kr
med potatispuré, gröna ärtor, skirat smör och rårörda lingon
Köttbullar
185 kr
med potatispuré, pressgurka, rårörda lingon och gräddsås
Biff Rydberg
235 kr
med oxfilé, stekt potatis, dijonkräm, confiterad äggula, brässerad lök och rödvinssås
Vildand
279 kr
med potatisterrin, vaxbönor, portyvinsbakade körsbär, riven kastanj och mustig örtsås (OBS! Kan innehålla hagel)
Hälleflundra
289 kr
med blomkålspuré, bakad gulbeta, friterad brysselkål, vitvinssås och örtolja
Tisdag 10/9
Raggmunk
145 kr
med stekt fläsk och rårörda lingon
Morotsbiffar
159 kr
med friterad potatiskaka, jordärtskockspuré, rödvinssås och friterad salvia
Vegetarisk
Räksallad
169 kr
med grön sparris, ägg, tomat, gurka, lök och örtaioli
Wallenbergare
170 kr
med potatispuré, gröna ärtor, skirat smör och rårörda lingon
Köttbullar
185 kr
med potatispuré, pressgurka, rårörda lingon och gräddsås
Biff Rydberg
235 kr
med oxfilé, stekt potatis, dijonkräm, confiterad äggula, brässerad lök och rödvinssås
Vildand
279 kr
med potatisterrin, vaxbönor, portyvinsbakade körsbär, riven kastanj och mustig örtsås (OBS! Kan innehålla hagel)
Hälleflundra
289 kr
med blomkålspuré, bakad gulbeta, friterad brysselkål, vitvinssås och örtolja
Onsdag 11/9
Raggmunk
145 kr
med stekt fläsk och rårörda lingon
Morotsbiffar
159 kr
med friterad potatiskaka, jordärtskockspuré, rödvinssås och friterad salvia
Vegetarisk
Räksallad
169 kr
med grön sparris, ägg, tomat, gurka, lök och örtaioli
Wallenbergare
170 kr
med potatispuré, gröna ärtor, skirat smör och rårörda lingon
Köttbullar
185 kr
med potatispuré, pressgurka, rårörda lingon och gräddsås
Biff Rydberg
235 kr
med oxfilé, stekt potatis, dijonkräm, confiterad äggula, brässerad lök och rödvinssås
Vildand
279 kr
med potatisterrin, vaxbönor, portyvinsbakade körsbär, riven kastanj och mustig örtsås (OBS! Kan innehålla hagel)
Hälleflundra
289 kr
med blomkålspuré, bakad gulbeta, friterad brysselkål, vitvinssås och örtolja
Torsdag 12/9
Raggmunk
145 kr
med stekt fläsk och rårörda lingon
Morotsbiffar
159 kr
med friterad potatiskaka, jordärtskockspuré, rödvinssås och friterad salvia
Vegetarisk
Räksallad
169 kr
med grön sparris, ägg, tomat, gurka, lök och örtaioli
Wallenbergare
170 kr
med potatispuré, gröna ärtor, skirat smör och rårörda lingon
Köttbullar
185 kr
med potatispuré, pressgurka, rårörda lingon och gräddsås
Biff Rydberg
235 kr
med oxfilé, stekt potatis, dijonkräm, confiterad äggula, brässerad lök och rödvinssås
Vildand
279 kr
med potatisterrin, vaxbönor, portyvinsbakade körsbär, riven kastanj och mustig örtsås (OBS! Kan innehålla hagel)
Hälleflundra
289 kr
med blomkålspuré, bakad gulbeta, friterad brysselkål, vitvinssås och örtolja
Fredag 13/9
Raggmunk
145 kr
med stekt fläsk och rårörda lingon
Morotsbiffar
159 kr
med friterad potatiskaka, jordärtskockspuré, rödvinssås och friterad salvia
Vegetarisk
Räksallad
169 kr
med grön sparris, ägg, tomat, gurka, lök och örtaioli
Wallenbergare
170 kr
med potatispuré, gröna ärtor, skirat smör och rårörda lingon
Köttbullar
185 kr
med potatispuré, pressgurka, rårörda lingon och gräddsås
Biff Rydberg
235 kr
med oxfilé, stekt potatis, dijonkräm, confiterad äggula, brässerad lök och rödvinssås
Vildand
279 kr
med potatisterrin, vaxbönor, portyvinsbakade körsbär, riven kastanj och mustig örtsås (OBS! Kan innehålla hagel)
Hälleflundra
289 kr
med blomkålspuré, bakad gulbeta, friterad brysselkål, vitvinssås och örtolja
Lördag 14/9
Raggmunk
145 kr
med stekt fläsk och rårörda lingon
Morotsbiffar
159 kr
med friterad potatiskaka, jordärtskockspuré, rödvinssås och friterad salvia
Vegetarisk
Räksallad
169 kr
med grön sparris, ägg, tomat, gurka, lök och örtaioli
Wallenbergare
170 kr
med potatispuré, gröna ärtor, skirat smör och rårörda lingon
Köttbullar
185 kr
med potatispuré, pressgurka, rårörda lingon och gräddsås
Biff Rydberg
235 kr
med oxfilé, stekt potatis, dijonkräm, confiterad äggula, brässerad lök och rödvinssås
Vildand
279 kr
med potatisterrin, vaxbönor, portyvinsbakade körsbär, riven kastanj och mustig örtsås (OBS! Kan innehålla hagel)
Hälleflundra
289 kr
med blomkålspuré, bakad gulbeta, friterad brysselkål, vitvinssås och örtolja
Söndag 15/9
Lunchstängt
Lunchen hos Domtrappkällaren i Uppsala anpassas efter årstiderna och speglar de naturliga skiftningarna i skog, mark och hav, för att fånga säsongens smaker på bästa sätt. Här ligger fokus på svenska råvaror med välkomnande internationella influenser.
Uppskattar du Mat och Mat?
Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat