Matlådan har lagts i varukorgen

Veckans lunchmeny Kulinarium

Vecka 24
Lunch vecka 25
  
090-785 35 25
  
E-post 

Information om dagens lunch

I dagens lunch ingår salladsbuffé, kaffe, stilla- och kolsyrat vatten.

Måndag 16/6

Mild thailändsk kycklinggryta
115 kr
med haricots verts och ris
Kyckling 'Coq au vin'
med rostad potatis
Pasta Carbonara

Tisdag 17/6

Pastasås med sojafärs tomat och basilika
115 kr
med pasta
Raggmunk
med stekt fläsk och lingonsylt
Kyckling i BBQ-sås
med rostad potatis och aioli

Onsdag 18/6

Sojabiffar
115 kr
med löksky och koktpotatis
Grekisk färsbiff
med tzatsiki och rostad potatis
Ugnstekt sejfilé a la Björkeby
med citronsås

Torsdag 19/6

Vegetarisk vårrullar med sötsursås
115 kr
med ris
Köttfärslimpa
med gräddsås och koktpotatis
Klassisk ärtsoppa
med pannkakor, sylt & grädde
Dagens Vegetarisk soppa
med pannkakor, sylt & grädde

Vegetarisk

Fredag 20/6

Stängt
Vi önskar er en glad midsommar!

Lördag 21/6

Lunchstängt

Söndag 22/6

Lunchstängt

När du äter lunch hos oss på Restaurang Kulinarium, på Elsa Bolins Gränd 6 vid Norrlands Universitetssjukhus i Umeå, får du en paus som både magen och själen uppskattar. Vi serverar hemlagad husmanskost som smakar precis som det ska – klassiskt, rejält och riktigt gott. För dig som föredrar grönt har vi varje vardag ett vegetariskt alternativ som är lika genomtänkt och mättande som resten av menyn. Här slipper du stress och kan istället njuta av en lugn och trivsam miljö där varje tugga känns som en liten lyx. All vår mat lagas med omsorg och noga utvalda råvaror, för vi tror på att bra mat gör skillnad. Du kan luta dig tillbaka och ladda batterierna, oavsett om du är här för en snabb lunch eller en längre paus. Maten är alltid fräsch, smakrik och tillagad för att ge dig energi för resten av dagen. Hos oss är det enkelt att trivas, och vi ser till att du lämnar mätt och nöjd. Så varför inte göra Kulinarium till ditt nya lunchställe? Vi lovar att du inte kommer bli besviken!

Uppskattar du
Mat och Mat?

Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat

    Taggar: