Varukorg
Matlådan har lagts i varukorgen

Lime

Vecka 8
Lunch vecka 9
Lunch serveras mellan 10:00 och 14:00

I lunchbuffén ingår varmrätt, Pan Pizza, 3 måltidsdrycker, stor salladsbuffé, smör, hårt & mjukt bröd, kaffe/te och kaka.

Måndag 26/2

Biffstroganoff
120 kr
med kokt ris
Bräckt falukorv och stekta köttbullar
med stuvade makaroner
Vegetarisk: Halloumistroganoff
med kokt ris

Vegetarisk

Ost & skinksallad
serveras med Rhode Island-dressing (Isbergssallad, napolitana, gurka, körsbärstomat, majs och röd lök)
Västerbottenpaj
med handskalade räkor serveras med rom & rödlöksdressing

Tisdag 27/2

Hemlagade raggmunkar
120 kr
med stekt fläsk och lingonsylt
Pankopanerad Alaskafilé
med skagenröra, citronklyfta och kokt potatis
Vegetarisk: Pankopanerad zucchini
med citrusdressing, citronklyfta och kokt potatis

Vegetarisk

Västerbottenpaj
med handskalade räkor serveras med rom & rödlöksdressing

Onsdag 28/2

Schnitzel
120 kr
med champinjonsås och bearnaisesås samt ostgratinerade potatishalvor
Gräddstuvad pytt i panna
med stekt ägg och rödbetor
Vegetarisk: Schnitzel
med champinjonsås och bearnaisesås samt ostgratinerade potatishalvor

Vegetarisk

Ost & skinksallad
serveras med Rhode Island-dressing (Isbergssallad, napolitana, gurka, körsbärstomat, majs och röd lök)
Västerbottenpaj
med handskalade räkor serveras med rom & rödlöksdressing

Torsdag 29/2

Wallenbergarlimpa
120 kr
med potatismos, ärtor, skirat smör och lingonsylt
Ärtsoppa
samt hemlagade pannkakor med sylt & vispad grädde
Vegetarisk: Wallenbergare
med potatismos, ärtor, skirat smör och lingonsylt

Vegetarisk

Ost & skinksallad
serveras med Rhode Island-dressing (Isbergssallad, napolitana, gurka, körsbärstomat, majs och röd lök)
Västerbottenpaj
med handskalade räkor serveras med rom & rödlöksdressing

Fredag 1/3

Kebab, Pulled Pork, Kycklingspett, Chorizo
120 kr
med bearnaisesås, vitlöksdressing, Barbequesås, Nachos, Tortilla, tryffelmajo och Pommes Frites
Vegetarisk: Tzaispett, Quornfilé
med bearnaise, barbeque och pommes frites

Vegetarisk

Ost & skinksallad
serveras med Rhode Island-dressing (Isbergssallad, napolitana, gurka, körsbärstomat, majs och röd lök)
Dessert: Pannacotta
med digestivekrisp och hemgjord chokladsås

Hos Lime (Odenskog) serveras lunchbuffé bestående av husmanskost, ett vegetarisk alternativ samt Pan Pizza.

Uppskattar du
Mat och Mat?

Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat

Taggar: