Matlådan har lagts i varukorgen

Veckans lunchmeny Grand Station Restaurant

Vecka 40
Lunch vecka 41
  
072-322 26 60
  
E-post 
  
Webbplats 

Information om dagens lunch

I lunch buffén ingår det alltid vatten och saft.
Kaffe och te .
Bröd och smör.
Tre olika sorters kött varje dag: nötkött, kyckling och fisk.
Pommes eller klyft potatis samt ris.
Grillade grönsaker, vårrulle och falafel.
Två olika grönsallader.
Champinjonsallad, nudelsallad, potatissallad, oliver och broccoli.
Som såser har vi alltid:
Hummus, tzatziki, aioli, bearnaise, stark och mild kebabsås samt remouladsås.
Till sist men inte minst rulltårta som efterrätt.

Måndag 7/10

Lunchbuffé
139 kr
Aromatisk köttgryta i kokosmjölk med röd curry

Glutenfri

Laktosfri

Kycklingwok med söt chili och grönsaker

Glutenfri

Laktosfri

Panerad torskfisk

Laktosfri

Tisdag 8/10

Lunchbuffé
139 kr
Grand Station variant av Boeuf Bourguignon, serveras med potatismos med hackad persilja

Glutenfri

Laktosfri

Kycklinggryta med curry och grönsaker

Glutenfri

Laktosfri

Torsk fiskgratäng

Glutenfri

Laktosfri

Onsdag 9/10

Lunchbuffé
139 kr
Wokad biff med broccoli och lök

Glutenfri

Laktosfri

Kycklinggryta i gräddig sås med tomat, vitlök och spenat
Panerad torskfisk

Laktosfri

Torsdag 10/10

Lunchbuffé
139 kr
Grillad shish kebab

Glutenfri

Laktosfri

Grillad kycklingfilé

Glutenfri

Laktosfri

Ugnsbakad lax omelett

Glutenfri

Laktosfri

Fredag 11/10

Lunchbuffé
139 kr
Pannbiff med löksås, serveras med potatismos
Mexikansk kycklinggryta

Glutenfri

Laktosfri

Panerad sejfisk

Laktosfri

Lördag 12/10

Det finns det ingen buffé på helgerna men ni är välkomna att beställa a la carte!
Varmt välkomna!

Söndag 13/10

Det finns det ingen buffé på helgerna men ni är välkomna att beställa a la carte!
Varmt välkomna!
Att njuta av en god lunch hos Grand Station i Oskarshamn erbjuder en smakfull upplevelse med färska råvaror. Det är en perfekt mötesplats för både vänner och kollegor att samla energi på.

Uppskattar du
Mat och Mat?

Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat

Taggar: