med chimichurri-majonäs, rostad lök och stompad potatis
Tapenad-och parmesanbakad lax
med tomataioli och bulgur
Tisdag 27/5
Kycklinglårfilé
159 kr
med dragonsås, ris och vitlöksstekta sockerärtor
Pocherad kolja
med lavendelsås och grön sparris
Onsdag 28/5
Rostbiff
159 kr
med purjulöksgratäng och syltlökssky
Friterad flundra
med remouladsås, citron och dillkokt potatis (G)
Torsdag 29/5
Helstekt fläskkotlett
189 kr
med pepparsås, gelé och rostad potatis
Vinbakad sej
med citrongrässås, ingefära och soyastekt pak choi
Fredag 30/5
Kålpudding
159 kr
med gräddsås, lingon och kokt potatis
Fiskgratäng
med västerbottenost, räkor och celleri
Lördag 31/5
Kycklingschnitzel
189 kr
med bearnaisesås, rödvinssås och friterad potatis (G)
Pestobakad lax
med fetaoströra och potatispuré smaksatt med citron och persilja
Söndag 1/6
Kycklingschnitzel
189 kr
med bearnaisesås, rödvinssås och friterad potatis (G)
Pestobakad lax
med fetaoströra och potatispuré smaksatt med citron och persilja
Hos Hotel Skansen på Öland är maten som ställs ut på bordet genomtänkt och vällagad ner till minsta detalj. Kockarna har en enorm kärlek till mat och väldigt fria händer i att skapa och komponera menyn. Ett stort fokus ligger på att alltid använda bra råvaror.
Ät en fantastisk lunch eller middag här och upptäck hur mat ska smaka. Vid eventuella allergier hjälper vi gärna till att hitta utbytbart alternativ så att alla kan sitta ner och äta i vår restaurang.
Uppskattar du Mat och Mat?
Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat