med stekt fläsk, löksås och lingon serveras med kokt potatis
Onsdag 11/9
Grillbuffé (kolgrillad)
140 kr
Entrecôte, fläskkarré, kycklinglårfilé, chorizokorv, tzatziki, bearnaisesås, potatissallad, rödvinssås samt klyftpotatis
Torsdag 12/9
Vegetarisk ratatouille
140 kr
serveras med tofuris
Vegetarisk
Fisk i spenatsås
serveras med kokt potatis
Köttfärslimpa
serveras med gräddsås, lingonsylt och kokt potatis
Ärtsoppa & pannkaka
med pannkakssylt och vispad grädde
Fredag 13/9
Lördag 14/9
Söndag 15/9
Antep i Norrtälje erbjuder genuin turkisk matkonst baserat på fräscha svenska råvaror. All lunch är grillad på kolgrill och serveras i en atmosfär som andas service av hög klass.
Uppskattar du Mat och Mat?
Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat