Matlådan har lagts i varukorgen

Veckans lunchmeny Antep

Vecka 3
Lunch vecka 4
  
0176-101 30
  
E-post 
  
Webbplats 

Information om dagens lunch

I varje lunch ingår sallad, måltidsdryck, bröd, kaffe & dessert.

Måndag 20/1

Köttfärslimpa i gräddsås
140 kr
serveras med kokt potatis
Panerad fisk
serveras med dillmajonnäs och kokt potatis
Kyckling napolitana
serveras med ris
Vegetarisk omelett

Vegetarisk

Tisdag 21/1

Vegetarisk gratäng
140 kr
serveras med ris

Vegetarisk

Pocherad fisk i gräddsås
serveras med kokt potatis
Stekt kyckling med svampsås
serveras med ris
Raggmunk med stekt fläsk, löksås och lingon
serveras med kokt potatis

Onsdag 22/1

Borsjtj
140 kr
Pankopanerad kycklingfilé
serveras med ris
Stekt strömming
med lingon, skirat smör och potatismos
Vegetariska paprikadolmar
serveras med ris

Vegetarisk

Torsdag 23/1

Oxbringa
140 kr
serveras med pepparrotssås och kokt potatis
Pocherad fisk i limesås
serveras med ris
Kycklingklubba
serveras med ris
Ärtsoppa & pannkaka
med pannkakssylt och vispad grädde

Fredag 24/1

Kycklingbiffar
140 kr
serveras med tomatsås och ris
Stekt korv
och stuvade makaroner
Panerad fisk
serveras med kokt potatis
Vegetarisk gryta
serveras med ris

Vegetarisk

Lördag 25/1

Söndag 26/1

Antep i Norrtälje erbjuder genuin turkisk matkonst baserat på fräscha svenska råvaror. All lunch är grillad på kolgrill och serveras i en atmosfär som andas service av hög klass.

Uppskattar du
Mat och Mat?

Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat

Taggar: