Veckans lunchmeny Gröna Stugan

Vecka 17
Lunch vecka 18
  
0480-158 58<br>
  
E-post 
  
Webbplats 

Information om dagens lunch

Hinner du inte avnjuta din lunch hos oss? Ring och beställ din mat för take away!

Måndag 28/4

Helstekt Fläskkotlett
139 kr
Potatispuré | Sotad Broccoli | Krispig Lök | Hyvlad Zucchini | Rödvinsreduktion
Stugans stora nötfärsköttbullar
179 kr
serveras med rårörda lingon, pressgurka, senapsgräddsås samt potatispuré
Veckans Fisk
159 kr
Fisk & Skaldjursgryta | Saffransaioli | Syrad Zucchini & Äpple | Dillolja
Veckans Alternativ
144 kr
Spenatrisotto | Sparris | Svamp | Parmesan | Grönkål

Tisdag 29/4

Pannbiff
139 kr
Karamelliserad Lökcremé | Örtslungad Potatis | Dillgurka | Sockrade Lingon | Gräddsky
Stugans stora nötfärsköttbullar
179 kr
serveras med rårörda lingon, pressgurka, senapsgräddsås samt potatispuré
Veckans Fisk
159 kr
Fisk & Skaldjursgryta | Saffransaioli | Syrad Zucchini & Äpple | Dillolja
Veckans Alternativ
144 kr
Spenatrisotto | Sparris | Svamp | Parmesan | Grönkål

Onsdag 30/4

Confiterad Kyckling
139 kr
Sparris | Svamp | Parmesan | Timjansky
Stugans stora nötfärsköttbullar
179 kr
serveras med rårörda lingon, pressgurka, senapsgräddsås samt potatispuré
Veckans Fisk
159 kr
Fisk & Skaldjursgryta | Saffransaioli | Syrad Zucchini & Äpple | Dillolja
Veckans Alternativ
144 kr
Spenatrisotto | Sparris | Svamp | Parmesan | Grönkål

Torsdag 1/5

Fredag 2/5

Lågtempad Piccanha
139 kr
Friterad Potatis | Chilibearnaise | Haricots Verts | Sidfläsk | Kvisttomat | Tryffelreduktion
Stugans stora nötfärsköttbullar
179 kr
serveras med rårörda lingon, pressgurka, senapsgräddsås samt potatispuré
Veckans Fisk
159 kr
Fisk & Skaldjursgryta | Saffransaioli | Syrad Zucchini & Äpple | Dillolja
Veckans Alternativ
144 kr
Spenatrisotto | Sparris | Svamp | Parmesan | Grönkål

Lördag 3/5

Lunchstängt

Söndag 4/5

Lunchstängt

På dagens lunch serveras allt från vällagade kött- och fiskrätter till husmanskost i en mer modern tappning hos Gröna Stugan i Kalmar.

Uppskattar du
Mat och Mat?

Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat

Taggar: