Varukorg
Matlådan har lagts i varukorgen

Nybrokällaren Bistro & Bar

Vecka 8
Lunch vecka 9
Lunch serveras mellan 11:00 och 14:00
I dagens lunch ingår alltid en stor härlig salladsbuffé med varierande innehåll, härligt hembakat bröd, måltidsdryck samt kaffe & kaka.

Måndag 26/2

Kycklingbröst med grillad chorizo
120 kr
Serveras med citroncreme och ljummen potatissallad med fetaost
Viltskavsgryta
med kulpotatis och rårörda lingon
Fish ’n chips (kolja)
med curryremoulad
Fläskschnitzel eller rotsellerischnitzel
med rostad potatis, skysås och kryddsmör

Vegetarisk

Ceasarsallad
naturell, kyckling eller friterad tofu

Vegetarisk

Pasta carbonara

Tisdag 27/2

Helstekt karré med kryddsmör
120 kr
Serveras med skysås och rostade rotfrukter
Viltskavsgryta
med kulpotatis och rårörda lingon
Fish ’n chips (kolja)
med curryremoulad
Fläskschnitzel eller rotsellerischnitzel
med rostad potatis, skysås och kryddsmör

Vegetarisk

Ceasarsallad
naturell, kyckling eller friterad tofu

Vegetarisk

Pasta carbonara

Onsdag 28/2

Fisk och skaldjursgryta med aioli
120 kr
Viltskavsgryta
med kulpotatis och rårörda lingon
Fish ’n chips (kolja)
med curryremoulad
Fläskschnitzel eller rotsellerischnitzel
med rostad potatis, skysås och kryddsmör

Vegetarisk

Ceasarsallad
naturell, kyckling eller friterad tofu

Vegetarisk

Pasta carbonara

Torsdag 29/2

Porterstek med kokt potatis, morötter och gräddsås
120 kr
Viltskavsgryta
med kulpotatis och rårörda lingon
Fish ’n chips (kolja)
med curryremoulad
Fläskschnitzel eller rotsellerischnitzel
med rostad potatis, skysås och kryddsmör

Vegetarisk

Ceasarsallad
naturell, kyckling eller friterad tofu

Vegetarisk

Pasta carbonara

Fredag 1/3

Nybroburgare på högrev med bacon
120 kr
Viltskavsgryta
med kulpotatis och rårörda lingon
Fish ’n chips (kolja)
med curryremoulad
Fläskschnitzel eller rotsellerischnitzel
med rostad potatis, skysås och kryddsmör

Vegetarisk

Ceasarsallad
naturell, kyckling eller friterad tofu

Vegetarisk

Pasta carbonara

Uppskattar du
Mat och Mat?

Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat

Taggar: