Karta
Varukorg
Matlådan har lagts i varukorgen

Restaurang Teknikparken

Vecka 20
Lunch vecka 21
  
026 - 459 20 02
  
E-post 
  
Webbplats 

Information om dagens lunch

Fredagar serveras lunch mellan 09:00-13:30
Matlåda 110 kr
Salladslunchbuffé 110 kr
Hamburgertallrik 140 kr
Halloumiburgertallrik 140 kr 
Stor salladslåda take away 90 kr
Liten salladslåda take away 50 kr

Måndag 20/5

Sprödbakad torsk
125 kr
med kall örtdressing, citron och kokt potatis
Helstekt fläskkarré
i gräddig plommonsky med brysselkål
Vegogryta
med oumph, champinjoner och lök samt ris

Vegetarisk

Tisdag 21/5

Svartbakad 5-spicekryddad fläsksida
125 kr
med ris och szechuansky
Fiskfilé boullabaise
med tomat och saffran, aioli och nybakad foccacia
Pasta Italiano
med salami, pesto, lagrad ost och torkad tomat
Pasta Italiano
med kikärtor, pesto, lagrad ost och torkad tomat

Vegetarisk

Onsdag 22/5

Restaurangens köttbullar
125 kr
alt. stekt falukorv med stuvade makaroner samt ketchup
Helstekt kotlettrad
i mustig rödvinssås, bearnaisesås och potatisgratäng
Spansk rispanna
med saffran, lax och räkor samt grillad citron
Indisk kikärtsgryta
med ris

Vegetarisk

Torsdag 23/5

Blomkålssoppa
125 kr
med tunna pannkakor, jordgubbssylt och vispgrädde

Vegetarisk

Restaurangens sirapsglaserad kålpudding
med gräddsås och lingonsylt
Indisk butterchicken
(garam masala, ingefära, yoghurt) med basmatiris och chilipickles

Fredag 24/5

Helstekt kotlettrad provencale
125 kr
med kryddsmör, bearnaisesås samt varma stekta grönsaker
Pankofriterad kycklinginnerfilé
med mangorajadip och klyftpotatis
Lasagne al forno
på nötfärs med mozzarella, ruccola och löksallad
Pankofriterad aubergine
med tillbehör från buffén

Vegetarisk

Fredagskakan är: Smulpaj med rabarber och äpple samt vaniljsås

Lördag 25/5

Lunchstängt

Söndag 26/5

Lunchstängt

Hos restaurang Teknikparken i Gävle äter du en välsmakande och varierande lunchbuffé med stort salladsbord. Husmanskost, där kött, fisk och vegetariskt alternativ finns.

Uppskattar du
Mat och Mat?

Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat

Taggar: