Matlådan har lagts i varukorgen

Veckans lunchmeny Restaurang Markan HIG

Vecka 17
Lunch vecka 18
  
026-10 35 50
  
E-post 

Information om dagens lunch

Varmt välkommen till oss på restaurang Markan på högskolan i Gävle. Hungrig tidigt och vill äta billigt? Kom in till oss mellan 11.00-11.45, betala endast 109kr. Gäller februari, mars och april. Vi har mjukglass med strössel efter maten för endast 5 kr. Ladda ett lunch kort och betala endast 109 kr, ord. pris 120 kr, gäller hela lunchen 11.00-14.00. NYHET! Nu erbjuder vi dagens lunch för er pensionärer för endast 104 kr, alla vardagar mellan 11-14. Varmt välkommen in till oss!

Måndag 28/4

Krämig kebabgryta med paprika och syltlök
120 kr
serveras med ångat ris

Glutenfri

Laktosfri

Lyxig linsgryta med broccoli, ingefära och kokosmjölk
Bulgur

Vegansk

Laktosfri

Pasta med köttfärssås

Laktosfri

Kycklingsoppa

Glutenfri

Laktosfri

Mjukglass efter maten
5 kr

Tisdag 29/4

Krämig Pasta Alfredo med parmesan och vitlök
120 kr
Grillad kycklinglårfilé

Laktosfri

Soja- och Grönsaksbiffar med tzatziki
ugnsrostad potatis

Vegansk

Glutenfri

Laktosfri

Kyckling och tomatsoppa med rosmarin och soltorkad tomat

Glutenfri

Laktosfri

Mjukglass efter maten
5 kr

Onsdag 30/4

Rimmad Alaskafilé med röd curry och kokosmjölk, toppad med en asiatisk sallad
120 kr
Jasminris serveras till fisken

Glutenfri

Laktosfri

Ugnsrostad sötpotatis toppad med kikärtor och fetaost samt en sriacha majo

Vegetarisk

Glutenfri

Laktosfri

Kyckling och tomatsoppa med rosmarin och soltorkad tomat

Glutenfri

Laktosfri

I dag bjuder vi alla lunchgäster på vaniljfluff (mjukglass med strössel)

Laktosfri

Torsdag 1/5

120 kr

Fredag 2/5

120 kr

Lördag 3/5

Lunchstängt

Söndag 4/5

Lunchstängt

På Restaurang Markan HIG i Gävle erbjuds en välkomponerad lunchbuffé med säsongens råvaror.
Här är hållbarheten i fokus och därför arbetar vi utefter en levande meny  som bestäms från dag till dag och det blir ofta en grönsaksrik meny, samt en fisk eller kött. 

Uppskattar du
Mat och Mat?

Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat

Taggar: