Karta
Varukorg
Matlådan har lagts i varukorgen

Restaurang Kompassen

Vecka 20
Lunch vecka 21
  
026-61 21 20
  
E-post 
  
Webbplats 

Information om dagens lunch

Matlåda 110kr
Salladslunchbuffé 110 kr
Hamburgertallrik 145 kr
Halloumiburgertallrik 145 kr
Stor salladslåda take away 90 kr
Liten salladslåda take away 50 kr

Måndag 20/5

Pasta Casarecce
125 kr
med salami, tomat, basilika och hyvlad parmensanost
Kycklingfilé pico de gallo
med stuvad majs och potatisklyftor
Stekt panerad torskfilé
med gubbröra, citron och kokt potatis
Pasta Casarecce
med vegobitar tomat, basilika och hyvlad parmensanost

Vegetarisk

Tisdag 21/5

Pulled pork
125 kr
med timjanrostade potatishalvor och rökig bbq-sås
Gräddstuvad pytt i panna
med smörgåsgurka och legymskivade rödbetor
Korv Stroganoff
med paprika och buljongkokt ris
Pulled vego
med timjanrostade potatishalvor och rökig bbq-sås

Vegetarisk

Onsdag 22/5

Nötfärslimpa
125 kr
med blandsvamp i pepparsås och ugnsbakad klyftad örtagårdspotatis
Isterband special
med lök, potatis, rödbetor och saltgurka
Flygande Jacob på kycklingfilé
med banan och nötter samt ris
Flygande Jacob på quorn
med banan och nötter samt ris

Vegetarisk

Torsdag 23/5

Blomkålssoppa med krutonger
125 kr
Tunna pannkakor med jordgubbssylt och vispad grädde
Nattbakad fläsksida
med parmensansås samt ugnstekt potatis och syltade tomater
Chili con carne
med grillad lök och paprik, ris och nachos
Bönchili
med fänkål och selleri samt nachos

Vegetarisk

Fredag 24/5

Nötfärsbiffar
125 kr
med rimmad lök, pepparsky och råstekt vitlökspotatis
Pankopanerad kycklingfilé
med rostade rotfrukter och italiensk tonfiskssås
Kebabpytt i panna
med stekta grönsaker och örtagårdssås
Kebab på pulled vego
med feferoni och örtagårdssås

Vegetarisk

Fredagsgott
Knäckig rabarberpaj med vaniljsås

Lördag 25/5

Lunchstängt

Söndag 26/5

Lunchstängt

Sugen på lunchbuffé med husmanskost, där kött, fisk och vegetariskt alternativ finns? Hos restaurang Kompassen i Gävle hittar du allt detta samt hamburgare och soppa.

Uppskattar du
Mat och Mat?

Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat

Taggar: