med gräddig pepparsås och italiensk potatisgratäng
Kycklinglårfilé pico de gallo
med koriander och tortilla
Pastagratäng carbonara
med lök och bacon samt riven ost
Tisdag 25/3
Nattbakad marinerad fläskkarré
130 kr
med ugnsbakad lök och rosmarinsås
Isterband special
med legymskivade rödbetor, kapris, lök och persilja
Sprödbakad torskfilé
med dansk remouladsås, citron och kokt potat
Onsdag 26/3
Marinerad stekt kycklingfilé
130 kr
med het jordnötssås, salladslök och jasminris
Restaurangens köttbullar alt bräckt falukorv
med stuvade makaroner och ketchup
Stekt sillflundra
med dill, brynt smör, rårörda lingon och potatismos
Torsdag 27/3
Schnitzel på fläskkött
130 kr
med rödvinssky, haricots verts och vispat persiljesmör
Nötfärsbiffar
med krämig svampsås, lingon och ugnstekt potatis
Röd linssoppa
med morot och ingefära- Pannkakor jordgubbssylt och vispad grädde
Fredag 28/3
Favoritbuffè med dessert
130 kr
Helstekt fläskfilè med peppar och örter, lime-chilikryddad kycklingfilè, Ceasarsallad md bacon, falaffelbiffar, bearnaisesås, vitlöksdressing och lökringar samt råstekt potatis
Fredagssött: Smulpaj med blåbär och vaniljgrädde
Lördag 29/3
Lunchstängt
Söndag 30/3
Lunchstängt
Sugen på lunchbuffé med husmanskost, där kött, fisk och vegetariskt alternativ finns? Hos restaurang Kompassen i Gävle hittar du allt detta samt hamburgare och soppa.
Uppskattar du Mat och Mat?
Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat