Dra ner för att uppdatera

Geschwornergården

Lunch vecka 4

Vecka 3

Lunch serveras mellan 11:00 och 14:00

Inklusive salladsbuffé, bröd, smör, vatten och kaffe eller te.
Take away: 110 kr
Barn upp till 12 år äter för 65 kr.

Vår lunch baseras på en veckomeny med rätter som ligger på menyn måndag-fredag. Det hjälper oss att jobba mer hållbart, vårt svinn minskar och ni som gäster får uppleva genomarbetade rätter även på lunchen. Bli inte förvånad om en rätt byter utseende eller innehåll under veckan, vi jobbar ständigt med förbättring i vår restaurang.

Måndag 24/1

Rödvinsbräserad högrev
120 kr
med rökt sidfläsk, lök och persilja
Stekt panerad strömming
med potatismos, lingon, ärtor och brynt smör
Veckans veg: Grönsaksbiff
med svarta bönor, kummin, champinjoner och vitlök, rostad potatis, smetana och ajvar
Stekt falukorv
från RecoMeat med rotmos, gruvsenap, syrad silverlök och persilja
Gruvans korvmacka
95 kr
krämig potatissallad med kapris, äpple och senap, stekt falukorv, vår egenbakade surdegskavring och rostad lök
Veckans soppa
95 kr
med salladsbuffé, bröd och smör

Tisdag 25/1

Lasagne
120 kr
på ekologiskt nötkött från Vassbo, basilika och parmesandressade salladsblad
Friterad rödspätta
med klassisk remouladsås, citron och kokt potatis
Veckans veg: Grönsaksbiff
med svarta bönor, kummin, champinjoner och vitlök, rostad potatis, smetana och ajvar
Stekt falukorv
från RecoMeat med rotmos, gruvsenap, syrad silverlök och persilja
Gruvans korvmacka
95 kr
krämig potatissallad med kapris, äpple och senap, stekt falukorv, vår egenbakade surdegskavring och rostad lök
Veckans soppa
95 kr
med salladsbuffé, bröd och smör

Onsdag 26/1

Pepparstekt biffrad
120 kr
med potatisgratäng, haricot verts och vinägersky
Fänkålsbakad sej
med oliver, tomat, kapris, olivolja och rostad blomkål
Veckans veg: Grönsaksbiff
med svarta bönor, kummin, champinjoner och vitlök, rostad potatis, smetana och ajvar
Stekt falukorv
från RecoMeat med rotmos, gruvsenap, syrad silverlök och persilja
Gruvans korvmacka
95 kr
krämig potatissallad med kapris, äpple och senap, stekt falukorv, vår egenbakade surdegskavring och rostad lök
Veckans soppa
95 kr
med salladsbuffé, bröd och smör

Torsdag 27/1

Geschwornergårdens ärtsoppa
120 kr
med mejramskorv, bakad fläsksida, gruvsenap från Liss-Ellas samt pannkakor med drottningsylt
Asiatisk fiskgryta
med kokos, limeblad, ingefära, chili och basmatiris
Veckans veg: Grönsaksbiff
med svarta bönor, kummin, champinjoner och vitlök, rostad potatis, smetana och ajvar
Stekt falukorv
från RecoMeat med rotmos, gruvsenap, syrad silverlök och persilja
Gruvans korvmacka
95 kr
krämig potatissallad med kapris, äpple och senap, stekt falukorv, vår egenbakade surdegskavring och rostad lök
Veckans soppa
95 kr
med salladsbuffé, bröd och smör

Fredag 28/1

Frasig fläskschnitzel från Rocklunda gård
120 kr
med bakad tomat, rostad potatis, kryddsmör, rödvinssås och persilja
Ångad sejfilé
med hackat ägg, persilja och vitvinssås
Veckans veg: Grönsaksbiff
med svarta bönor, kummin, champinjoner och vitlök, rostad potatis, smetana och ajvar
Stekt falukorv
från RecoMeat med rotmos, gruvsenap, syrad silverlök och persilja
Gruvans korvmacka
95 kr
krämig potatissallad med kapris, äpple och senap, stekt falukorv, vår egenbakade surdegskavring och rostad lök
Veckans soppa
95 kr
med salladsbuffé, bröd och smör
Här lagas mat från hjärtat. Mat baserad på fina råvaror som smakar mycket. Kött och fågel kommer från Sverige, fisken är MSC-märkt eller från hållbara bestånd, grönsakerna följer säsongen och får gärna vara lokalt odlade.

Sortera restauranglista

 
Sortera efter

Ingen åtkomst till position...

Vi kunde tyvärr inte hitta din position. Detta beror oftast på inställningar i din telefon/surfplatta som blockerar att position används.

Är du osäker på hur du gör för att tillåta åtkomst till din position så kan du läsa mer i våra Frågor och svar.