Dra ner för att uppdatera

Geschwornergården

Lunch vecka 10

Vecka 9

Lunch serveras mellan 11:00 och 14:00

Inklusive salladsbuffé, bröd, smör, vatten och kaffe eller te.
Take away: 105 kr
Barn upp till 12 år äter för 65 kr.

Vår lunch baseras på en veckomeny med rätter som ligger på menyn måndag-fredag. Det hjälper oss att jobba mer hållbart, vårt svinn minskar och ni som gäster får uppleva genomarbetade rätter även på lunchen. Bli inte förvånad om en rätt byter utseende eller innehåll under veckan, vi jobbar ständigt med förbättring i vår restaurang.

Måndag 8/3

Fiskgryta på sej och lax
120 kr
med skaldjurssås, gurka, fänkål och dill
Kumminrostad fläsksida
med löksås, kokt potatis, broccoli och skånsk senap
Rostad morot
med ragu på vita cocobönor, salsa verde, broccoli och riven parmesanost
Kryddig paprikasoppa
med fetaost, marinerad zuchini och mandel

Tisdag 9/3

Fiskgryta på sej och lax
120 kr
med skaldjurssås, gurka, fänkål och dill
Kumminrostad fläsksida
med löksås, kokt potatis, broccoli och skånsk senap
Rostad morot
med ragu på vita cocobönor, salsa verde, broccoli och riven parmesanost
Kryddig paprikasoppa
med fetaost, marinerad zuchini och mandel

Onsdag 10/3

Fiskgryta på sej och lax
120 kr
med skaldjurssås, gurka, fänkål och dill
Kumminrostad fläsksida
med löksås, kokt potatis, broccoli och skånsk senap
Rostad morot
med ragu på vita cocobönor, salsa verde, broccoli och riven parmesanost
Kryddig paprikasoppa
med fetaost, marinerad zuchini och mandel

Torsdag 11/3

Fiskgryta på sej och lax
120 kr
med skaldjurssås, gurka, fänkål och dill
Kumminrostad fläsksida
med löksås, kokt potatis, broccoli och skånsk senap
Rostad morot
med ragu på vita cocobönor, salsa verde, broccoli och riven parmesanost
Kryddig paprikasoppa
med fetaost, marinerad zuchini och mandel

Fredag 12/3

Fiskgryta på sej och lax
120 kr
med skaldjurssås, gurka, fänkål och dill
Kumminrostad fläsksida
med löksås, kokt potatis, broccoli och skånsk senap
Rostad morot
med ragu på vita cocobönor, salsa verde, broccoli och riven parmesanost
Kryddig paprikasoppa
med fetaost, marinerad zuchini och mandel
Här lagas mat från hjärtat. Mat baserad på fina råvaror som smakar mycket. Kött och fågel kommer från Sverige, fisken är MSC-märkt eller från hållbara bestånd, grönsakerna följer säsongen och får gärna vara lokalt odlade.