Veckans lunchmeny P-2 Restaurang

Vecka 6
Lunch vecka 7
  
016-13 61 37
  
E-post 
  
Webbplats 

Information om dagens lunch

Inkl. smör, bröd, sallad dryck samt kaffe och kaka.

Måndag 10/2

Coq au vin
varmrökt sidfläsk & champinjoner, serveras med potatispuré
Enkelpanerad kummel
med kokt potatis, vaxbönor, dill & gräslökssås
Varmrökt lax
kokt ägg, kapris, hovmästarcreme & citron
Köttbullar
med gräddsås, kokt potatis och rårörda lingon
Grönsaks/halloumibiff
med rostad potatis, coleslaw & chiliaioli

Vegetarisk

Tisdag 11/2

Coq au vin
varmrökt sidfläsk & champinjoner, serveras med potatispuré
Enkelpanerad kummel
med kokt potatis, vaxbönor, dill & gräslökssås
Varmrökt lax
kokt ägg, kapris, hovmästarcreme & citron
Köttbullar
med gräddsås, kokt potatis och rårörda lingon
Grönsaks/halloumibiff
med rostad potatis, coleslaw & chiliaioli

Vegetarisk

Onsdag 12/2

Panerad fläskschnitzel
med rostad potatis, ärtor, dragoncreme & rödvinssky
Pocherad kolja
med stuvad bladspenat, västerbottensost & kokt potatis
Varmrökt lax
kokt ägg, kapris, hovmästarcreme & citron
Köttbullar
med gräddsås, kokt potatis och rårörda lingon
Grönsaks/halloumibiff
med rostad potatis, coleslaw & chiliaioli

Vegetarisk

Torsdag 13/2

Panerad fläskschnitzel
med rostad potatis, ärtor, dragoncreme & rödvinssky
Pocherad kolja
med stuvad bladspenat, västerbottensost & kokt potatis
Varmrökt lax
kokt ägg, kapris, hovmästarcreme & citron
Köttbullar
med gräddsås, kokt potatis och rårörda lingon
Grönsaks/halloumibiff
med rostad potatis, coleslaw & chiliaioli

Vegetarisk

Fredag 14/2

Lördag 15/2

Lunchstängt

Söndag 16/2

Lunchstängt

Med över 30 år i branschen har P-2 Restaurang i Eskilstuna en gedigen erfarenhet och ett brett kunnande men är fortfarande ett entusiastiskt och nytänkande företag fullt av fantasifulla idéer. Vi sätter kvalitet och service högst på vår lista. Med en driven och engagerad personal sätter vi alltid gästen i centrum. Välkommen hit och ät en god lunch!

Uppskattar du
Mat och Mat?

Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat

Taggar: