med skagenröra, citronklyfta, gröna ärtor och kokt potatis
Wokad biff
med svartpepparsås, grönsaker och ris
Veckans pasta
Lasagne Bolognese
Veckans vegetariska
Morotsbiffar med tzatziki och ris
Vegetarisk
Tisdag 17/6
Marinerad fläskfilé
99 kr
med grönpepparsås och örtrostad potatis
Fiskgratäng
med dillsås, handskalade räkor och potatismos
Wokad kyckling
med thai basilika, chili, vitlök, grönsaker och ris
Veckans pasta
Lasagne Bolognese
Veckans vegetariska
Morotsbiffar med tzatziki och ris
Vegetarisk
Onsdag 18/6
Piccata milanese
99 kr
(Parmesanpanerad kycklingschnitzel) serveras med tomatsås och ris alt. stekt potatis
Panerad rödspätta
med remouladsås, gröna ärtor och kokt potatis
Wokad biff
med lök & bambuskott i sojasås och ris
Veckans pasta
Lasagne Bolognese
Veckans vegetariska
Morotsbiffar med tzatziki och ris
Vegetarisk
Torsdag 19/6
Köttbullar
99 kr
med gräddsås, lingonsylt, pressgurka och potatismos
Parmesangratinerad fiskfilé
på spenatbädd och kokt potatis
Nasi Goreng
(Stekt ris med kyckling och curry)
Veckans pasta
Lasagne Bolognese
Veckans vegetariska
Morotsbiffar med tzatziki och ris
Vegetarisk
Fredag 20/6
Midsommarafton
Stängt
Lördag 21/6
Söndag 22/6
Dags för lunch? Styr stegen mot 2 Kockar på Ryssnäsgatan 15 i Viared, väster om Borås – där husmanskosten är så god att du nästan vill krama kocken! Här blandas klassiska svenska smaker med nytänkande rätter som får dig att undra varför du inte ätit här tidigare. Fläsk och bruna bönor? Absolut. En modern twist på en gammal favorit? Självklart! Maten lagas från grunden, portionerna är generösa, och du slipper disken. Perfekt för dig som vill ha en lunch som både mättar magen och ger smaklökarna en liten high five.
Ta med kollegorna, bjud in en vän eller kom ensam – vi lovar att du ändå går härifrån med ett leende (och eventuellt en matkoma). Ses vid grytorna! 🍽😄
Uppskattar du Mat och Mat?
Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat