med Juliennegrönsaker, färska örter, vitvinssås & potatiskompott
Kycklingfilé
med rosépepparsås & krämig potatisgratäng
Pasta
toppad med krämig tomatsås, serranoskinka, parmesan & ruccola
Vegetarisk pannbiff
med skysås, rårörda lingon, pressgurka & potatismos
Vegetarisk
Tisdag 8/10
Knaprigt stekt kappkummefilé
139 kr
med remouladsås, citron & potatismos
Stekt fläsk
med raggmunk/kokt potatis/bruna bönor eller löksås
Pasta
toppad med krämig tomatsås, serranoskinka, parmesan & ruccola
Vegetarisk pannbiff
med skysås, rårörda lingon, pressgurka & potatismos
Vegetarisk
Onsdag 9/10
Vin- & citrusångad stillahavstorskfilé
139 kr
med skaldjurssås & dillpotatis
Åhagas panerade schnitzel
med gröna ärtor, bearnaisesås, rödvinssky & klyftpotatis
Pasta
toppad med krämig tomatsås, serranoskinka, parmesan & ruccola
Vegetarisk pannbiff
med skysås, rårörda lingon, pressgurka & potatismos
Vegetarisk
Torsdag 10/10
Fredag 11/10
Lördag 12/10
Söndag 13/10
Att äta lunch på Åhaga i Borås är en upplevelse som bjuder på goda och näringsrika rätter med fokus på kvalitet. Här kan du välja mellan Dagens Hav, Dagens Gård eller Veckans Vegetariska, som alla tillagas med omsorg och med lokala råvaror i fokus. Åhaga, som tidigare var en lokverkstad, har förvandlats till en unik plats för konferenser, mässor, events, musik och shower – en atmosfär som gör varje måltid speciell.
Uppskattar du Mat och Mat?
Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat