med raggmunk/kokt potatis & bruna bönor eller löksås
Pasta med Chorizo-bolognese
toppad med parmesan & ruccola
Vegetarisk schnitzel
med bearnaisesås, gröna ärtor & klyftpotatis
Vegetarisk
Onsdag 16/4
Sprödbakad spättfilé
145 kr
med Julienne grönsaker, dansk remouladsås & dillpotatis
Åhagas panerade schnitzel
med gröna ärtor, bearnaisesås, rödvinssky & klyftpotatis
Pasta med Chorizo-bolognese
toppad med parmesan & ruccola
Vegetarisk schnitzel
med bearnaisesås, gröna ärtor & klyftpotatis
Vegetarisk
Torsdag 17/4
Åhagas fisk & skaldjurssoppa
145 kr
smaksatt med fänkål, saffran & vitlök
Ärtsoppa med fläsk
Österrikisk Gulasch med crèmefraiche
Krämig potatis- & purjolökssoppa
med crèmefraiche & krutonger
Pannkakor
med bärkompott och vispad grädde
Pasta med Chorizo-bolognese
toppad med parmesan & ruccola
Vegetarisk schnitzel
med bearnaisesås, gröna ärtor & klyftpotatis
Vegetarisk
Fredag 18/4
Långfredagen
Åhaga tar påskledigt och välkomnar er tillbaka Tisdagen den 22 april!
Lördag 19/4
Söndag 20/4
Att äta lunch på Åhaga i Borås är en upplevelse som bjuder på goda och näringsrika rätter med fokus på kvalitet. Här kan du välja mellan Dagens Hav, Dagens Gård eller Veckans Vegetariska, som alla tillagas med omsorg och med lokala råvaror i fokus. Åhaga, som tidigare var en lokverkstad, har förvandlats till en unik plats för konferenser, mässor, events, musik och shower – en atmosfär som gör varje måltid speciell.
Uppskattar du Mat och Mat?
Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat