med krämig parmesansås med bacon, gröna ärtor & potatiskompott
Fläskkarré
med krämig potatisgratäng & dragonsky
Pasta
toppad med räkor, parmesan & ruccola
Sojastrimlor
med knapriga grönsaker, teriyaksås & jasminris
Vegetarisk
Tisdag 11/2
Smörbakad koljafilé
145 kr
med sparris, hummersås & Västerbottenpuré
Stekt fläsk
med raggmunk/kokt potatis & bruna bönor eller löksås
Pasta
toppad med räkor, parmesan & ruccola
Sojastrimlor
med knapriga grönsaker, teriyaksås & jasminris
Vegetarisk
Onsdag 12/2
Sprödbakad spättafilé
145 kr
med curry remouladsås & dillpotatis
Åhagas panerade schnitzel
med gröna ärtor, bearnaisesås, rödvinssky & klyftpotatis
Pasta
toppad med räkor, parmesan & ruccola
Sojastrimlor
med knapriga grönsaker, teriyaksås & jasminris
Vegetarisk
Torsdag 13/2
Fredag 14/2
Lördag 15/2
Söndag 16/2
Att äta lunch på Åhaga i Borås är en upplevelse som bjuder på goda och näringsrika rätter med fokus på kvalitet. Här kan du välja mellan Dagens Hav, Dagens Gård eller Veckans Vegetariska, som alla tillagas med omsorg och med lokala råvaror i fokus. Åhaga, som tidigare var en lokverkstad, har förvandlats till en unik plats för konferenser, mässor, events, musik och shower – en atmosfär som gör varje måltid speciell.
Uppskattar du Mat och Mat?
Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat