Matochmat.se på din hemskärm

Om du blixtsnabbt vill komma åt dina lunchmenyer kan du enkelt lägga till Mat och mat som en app på hemskärmen i din smartphone eller surfplatta.

Så här gör du i din Android-enhet:

Lägg till på hemskärm, steg 1 (Android)

Steg 1

Börja med att gå till startsidan (där alla restauranger visas). Klicka sedan på ikonen i fönstrets övre kant för att öppna menyn i din webbläsare.

I exemplet används webbläsaren Chrome. Använder du någon annan webbläsare kan stegen för att lägga till på hemskärmen vara annorlunda.

Lägg till på hemskärm, steg 2 (Android)

Steg 2

I menyn som öppnas klickar du alternativet "Lägg till på hemskärm".

Lägg till på hemskärm, steg 3 (Android)

Steg 3

En ruta öppnas där du om du vill kan välja vad som ska stå under ikonen som skapas på din hemskärm. Klicka bara på "Lägg till" för att gå vidare!

Lägg till på hemskärm, steg 4 (Android)

Klart!

Nu finns Matochmat.se direkt på din hemskärm och du kan snabbt och enkelt se vad som serveras idag genom att bara klicka på ikonen!

Så här gör du i din iOS-enhet:

Lägg till på hemskärm, steg 1 (iOS)

Steg 1

Börja med att gå till startsidan (där alla restauranger visas). Klicka sedan på ikonen i fönstrets nedre kant för att öppna menyn för delning i din webbläsare.

Lägg till på hemskärm, steg 2 (iOS)

Steg 2

I menyn som öppnas så drar/svajpar du uppåt nära alternativet "Kopiera" för att visa fler alternativ. I vissa äldre telefoner visas alternativet "Lägg till på hemskärmen" direkt utan att man behöver behöver göra detta.

Lägg till på hemskärm, steg 3 (iOS)

Steg 3

Längre ner i menyn klickar du på alternativet "Lägg till på hemskärmen".

Lägg till på hemskärm, steg 4 (iOS)

Steg 4

Tryck på "Lägg till" uppe i högra hörnet.

Lägg till på hemskärm, steg 5 (iOS)

Klart!

Nu finns Matochmat.se direkt på din hemskärm och du kan snabbt och enkelt se vad som serveras idag genom att bara klicka på ikonen!

Matochmat.se använder cookies. För information om detta och hur vi hanterar dina personuppgifter läs mer i vår integritetspolicy.