Veckans lunchmeny Säsong

Vecka 17
Lunch vecka 18
  
072-163 17 58
  
E-post 
  
Webbplats 

Information om dagens lunch

Pris: 130 kr inkl. salladsbuffé och soppa (student- & pensionärspris: 115 kr). Alla rätter går att få som take-away Dagens soppa och salladsbuffé kan även köpas separat för 79 kr. Frysta matlådor 82 kr (studentpris: 72 kr) NYHET! Veckans affärslunch: en rätt a la carte som går att beställa med eller utan efterrätt.

Måndag 28/4

Pasta på norrländskt nötkött med pepparsås, paprika och champinjoner
130 kr
Pasta alfredo med stekta champinjoner – riven parmesan & ruccola
130 kr

Vegetarisk

Veckans husman: Petterssons Chark Korvstroganoff med ris
130 kr
Veckans sallad: Caesarsallad
149/169 kr
med svensk grillad kyckling & bacon, eller räkor. Toppas med krutonger och parmesan.

Tisdag 29/4

Grillad svensk kyckling med tzatziki, klyftpotatis & vitost
130 kr
Friterad grillost med tzatziki, klyftpotatis & vitost
130 kr

Vegetarisk

Veckans husman: Petterssons Chark Korvstroganoff med ris
130 kr
Veckans sallad: Caesarsallad
149/169 kr
med svensk grillad kyckling & bacon, eller räkor. Toppas med krutonger och parmesan.

Onsdag 30/4

Västerbottensost paj med lufttorkad skinka från Alviksgården. Serveras med grönsallad
130 kr
Västerbottensost paj med rostad kronärtskocka. Serveras med grönsallad
130 kr
Veckans husman: Petterssons Chark Korvstroganoff med ris
130 kr

Torsdag 1/5

Stängt!
130 kr

Fredag 2/5

Högrevschili på råvara från Norrbottensgården med pico di gallo, chipotle aioli, sallad & nachos
130 kr
Bönchili med pico di gallo, chipotle aioli, sallad & nachos
130 kr

Vegetarisk

Lördag 3/5

Lunchstängt

Söndag 4/5

Lunchstängt

Att äta lunch hos restaurang Säsong vid Boden Business Park i Sävast är en smakupplevelse som speglar de unika fem säsongerna i norra Sverige, där varje rätt är inspirerad av naturens skiftningar. Med ett starkt fokus på hållbarhet och användning av lokalproducerade råvaror, erbjuder restaurangen måltider som både är miljövänliga och smakrika. Här möts tradition och innovation i en meny som hyllar regionens rika gastronomiska arv.

Uppskattar du
Mat och Mat?

Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat

Taggar: