Pris: 130 kr inkl. salladsbuffé och soppa (student- & pensionärspris: 115 kr). Alla rätter går att få som take-away
Dagens soppa och salladsbuffé kan även köpas separat för 79 kr.
Frysta matlådor 82 kr (studentpris: 72 kr)
NYHET!
Veckans affärslunch: en rätt a la carte som går att beställa med eller utan efterrätt. Förbokas!
med bulgursallad och het tomatsås. Toppad med fetaost
Caesarsallad
149 kr
med grillad svensk kyckling & bacon med krutonger och parmesan
Veg: Falafel
130 kr
med het tomatsås och bulgursallad med fetaost
Vegetarisk
Veckans Husman: Köttbullar med potatismos
130 kr
serveras med brunsås och lingon
Tisdag 10/6
Nattbakad karré
130 kr
med potatisgrat äng och champinjonsås
Veckans vegetariska: Friterad falafel
130 kr
med het tomatsås och bulgursallad med fetaost
Veckans sallad: Caesarsallad
149 kr
med grillad svensk kyckling & bacon med krutonger och parmesan
Veckans Husman: Köttbullar med potatismos
130 kr
serveras med brunsås och lingon
Onsdag 11/6
Pasta bolognese
130 kr
på norrländsk nötfärs. Toppad med parmesan och ruccola
Veckans vegetariska: Friterad falafel
130 kr
med het tomatsås och bulgursallad med fetaost
Veckans sallad: Caesarsallad
149 kr
med grillad svensk kyckling & bacon med krutonger och parmesan
Veckans Husman: Köttbullar med potatismos
130 kr
serveras med brunsås och lingon
Torsdag 12/6
Bakpotatis
130 kr
med skagenröra med fänkålssallad
Veckans vegetariska: Friterad falafel
130 kr
med het tomatsås och bulgursallad med fetaost
Veckans sallad: Caesarsallad
149 kr
med grillad svensk kyckling & bacon med krutonger och parmesan
Veckans Husman: Köttbullar med potatismos
130 kr
serveras med brunsås och lingon
Fredag 13/6
Skomakarlåda
130 kr
på svensk högrev med rödvinssås – potatispuré - bacon - haricot verts
Veckans vegetariska: Friterad falafel
130 kr
med het tomatsås och bulgursallad med fetaost
Veckans sallad: Caesarsallad
149 kr
med grillad svensk kyckling & bacon med krutonger och parmesan
Veckans Husman: Köttbullar med potatismos
130 kr
serveras med brunsås och lingon
Lördag 14/6
Lunchstängt
Söndag 15/6
Lunchstängt
Att äta lunch hos restaurang Säsong vid Boden Business Park i Sävast är en smakupplevelse som speglar de unika fem säsongerna i norra Sverige, där varje rätt är inspirerad av naturens skiftningar. Med ett starkt fokus på hållbarhet och användning av lokalproducerade råvaror, erbjuder restaurangen måltider som både är miljövänliga och smakrika. Här möts tradition och innovation i en meny som hyllar regionens rika gastronomiska arv.
Uppskattar du Mat och Mat?
Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat