Pris: 135 kr inkl. salladsbuffé och soppa (student- & pensionärspris: 120 kr). Alla rätter går att få som take-away.
Dagens soppa och salladsbuffé kan även köpas separat för 89 kr.
Frysta matlådor 82 kr (studentpris: 72 kr)
NYHET!
Veckans affärslunch: en rätt a la carte som går att beställa med eller utan efterrätt. Förbokas!
med het basilika/tomatsås, citronrisoni och lokalproducerade vaxbönor
Vegetarisk
Veckans sallad: Caesarsallad med kyckling bacon & caesardressing.
149 kr
Toppas med parmesan och krutonger.
Tisdag 19/8
Korean BBQ på nattbakad svensk karré
135 kr
med nudelsallad och gochu garu aioli
Veckans Vegetariska: Ärtbullar
135 kr
med het basilika/tomatsås, citronrisoni och lokalproducerade vaxbönor
Vegetarisk
Veckans sallad: Caesarsallad med kyckling bacon & caesardressing.
149 kr
Toppas med parmesan och krutonger.
Onsdag 20/8
Wallenbergare
135 kr
med brynt smör, lingon, gröna ärtor och potatispuré
Veckans Vegetariska: Ärtbullar
135 kr
med het basilika/tomatsås, citronrisoni och lokalproducerade vaxbönor
Vegetarisk
Veckans sallad: Caesarsallad med kyckling bacon & caesardressing.
149 kr
Toppas med parmesan och krutonger.
Torsdag 21/8
Chilikycklingbiffar på svensk kyckling
135 kr
med rostad caesarpotatis och chimichurri
Veckans Vegetariska: Ärtbullar
135 kr
med het basilika/tomatsås, citronrisoni och lokalproducerade vaxbönor
Vegetarisk
Veckans sallad: Caesarsallad med kyckling bacon & caesardressing.
149 kr
Toppas med parmesan och krutonger.
Fredag 22/8
Säsongs tjocka revbensspjäll
135 kr
med bbq sås, creamy corn, rostad sötpotatis och primörer
Veckans Vegetariska: Ärtbullar
135 kr
med het basilika/tomatsås, citronrisoni och lokalproducerade vaxbönor
Vegetarisk
Veckans sallad: Caesarsallad med kyckling bacon & caesardressing.
149 kr
Toppas med parmesan och krutonger.
Lördag 23/8
Lunchstängt
Söndag 24/8
Lunchstängt
Att äta lunch hos restaurang Säsong vid Boden Business Park i Sävast är en smakupplevelse som speglar de unika fem säsongerna i norra Sverige, där varje rätt är inspirerad av naturens skiftningar. Med ett starkt fokus på hållbarhet och användning av lokalproducerade råvaror, erbjuder restaurangen måltider som både är miljövänliga och smakrika. Här möts tradition och innovation i en meny som hyllar regionens rika gastronomiska arv.
Uppskattar du Mat och Mat?
Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat