Pris: 135 kr inkl. salladsbuffé och soppa (student- & pensionärspris: 120 kr). Alla rätter går att få som take-away.
Dagens soppa och salladsbuffé kan även köpas separat för 89 kr.
Frysta matlådor 82 kr (studentpris: 72 kr)
NYHET!
Veckans affärslunch: en rätt a la carte som går att beställa med eller utan efterrätt. Förbokas!
från norrländska urskogarna – toppad med västerbottensost persilja & rostad lök
Veckans vegetariska: Morotsbiffar med rostad potatis
135 kr
& broccoli – toppad med basilika creme
Vegetarisk
Veckans husman: Älgköttsoppa
135 kr
med rotsaker & klimp
Veckan Sallad: Caesar med grillad kyckling
149 kr
– hickoryrökt bacon – toppad med parmesan och krutonger
Tisdag 30/9
Kyckling med fetaost & basilika creme
135 kr
samt bulgur sallad med tomat, paprika & lök
Veckans vegetariska: Morotsbiffar med rostad potatis
135 kr
& broccoli – toppad med basilika creme
Vegetarisk
Veckans husman: Älgköttsoppa
135 kr
med rotsaker & klimp
Veckans sallad: Kyckling Caesarsallad med hickoryrökt bacon & krutonger
149 kr
Onsdag 1/10
Pulled beef med chimi churri
135 kr
– rostade primörer & grillad majs
Veckans vegetariska: Morotsbiffar med rostad potatis
135 kr
& broccoli – toppad med basilika creme
Vegetarisk
Veckans husman: Älgköttsoppa
135 kr
med rotsaker & klimp
Veckans sallad: Kyckling Caesarsallad med hickoryrökt bacon & krutonger
149 kr
Torsdag 2/10
Pocherad flundra
135 kr
– vitvinssås – potatisstomp & fänkålscrudite
Veckans vegetariska: Morotsbiffar med rostad potatis
135 kr
& broccoli – toppad med basilika creme
Vegetarisk
Veckans husman: Älgköttsoppa
135 kr
med rotsaker & klimp
Veckans sallad: Kyckling Caesarsallad med hickoryrökt bacon & krutonger
149 kr
Fredag 3/10
Fläskfilé med rostad potatis
135 kr
- pepparsås – stekta grönsaker
Veckans vegetariska: Morotsbiffar med rostad potatis
135 kr
& broccoli – toppad med basilika creme
Vegetarisk
Veckans husman: Älgköttsoppa
135 kr
med rotsaker & klimp
Veckans sallad: Kyckling Caesarsallad med hickoryrökt bacon & krutonger
149 kr
Lördag 4/10
Lunchstängt
Söndag 5/10
Lunchstängt
Att äta lunch hos restaurang Säsong vid Boden Business Park i Sävast är en smakupplevelse som speglar de unika fem säsongerna i norra Sverige, där varje rätt är inspirerad av naturens skiftningar. Med ett starkt fokus på hållbarhet och användning av lokalproducerade råvaror, erbjuder restaurangen måltider som både är miljövänliga och smakrika. Här möts tradition och innovation i en meny som hyllar regionens rika gastronomiska arv.
Uppskattar du Mat och Mat?
Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat