Veckans lunchmeny Gamla Franska

Vecka 35
Lunch vecka 36
  
046-12 52 58
  
E-post 
  
Webbplats 

Information om dagens lunch

Lunchen serveras 11:30-15:00 måndagar till och med lördagar.

Måndag 1/9

Stekt svensk kycklingbröstfilé
155 kr
med cidersås, honungsrostad morot & färskpotatis
Ugnsbakad fjordlaxfilé
155 kr
med hummersås, rostad broccoli & färskpotatis
Matveterisotto
155 kr
med rödbeta, getost, valnötter & ruccola

Vegetarisk

Wallenbergare
175 kr
med gröna ärtor, lingon, skirat smör & potatispuré
Krämig fisk-och skaldjurssoppa
189 kr
med saffran, fänkål, tomat, räkor, lax, musslor, aioli & krutonger
Råbiff av skånsk oxe
199 kr
med pepparrot, rödbetor, kapris, cornichon, Dijonnaise, äggula & pommes frites
Moules Frites
195 kr
med aioli
Grillad entrecôte
285 kr
med grillad majs, bakad sommarlök, Béarnaisesås, rödvinssås & pommes frites
Bakad getostsallad
145 kr
med portvinskokta päron, saltrostade valnötter, krutonger och honungs- & Champagnevinägrett

Tisdag 2/9

Stekt svensk kycklingbröstfilé
155 kr
med cidersås, honungsrostad morot & färskpotatis
Ugnsbakad fjordlaxfilé
155 kr
med hummersås, rostad broccoli & färskpotatis
Matveterisotto
155 kr
med rödbeta, getost, valnötter & ruccola

Vegetarisk

Wallenbergare
175 kr
med gröna ärtor, lingon, skirat smör & potatispuré
Krämig fisk-och skaldjurssoppa
189 kr
med saffran, fänkål, tomat, räkor, lax, musslor, aioli & krutonger
Råbiff av skånsk oxe
199 kr
med pepparrot, rödbetor, kapris, cornichon, Dijonnaise, äggula & pommes frites
Moules Frites
195 kr
med aioli
Grillad entrecôte
285 kr
med grillad majs, bakad sommarlök, Béarnaisesås, rödvinssås & pommes frites
Bakad getostsallad
145 kr
med portvinskokta päron, saltrostade valnötter, krutonger och honungs- & Champagnevinägrett

Onsdag 3/9

Stekt svensk kycklingbröstfilé
155 kr
med cidersås, honungsrostad morot & färskpotatis
Ugnsbakad fjordlaxfilé
155 kr
med hummersås, rostad broccoli & färskpotatis
Matveterisotto
155 kr
med rödbeta, getost, valnötter & ruccola

Vegetarisk

Wallenbergare
175 kr
med gröna ärtor, lingon, skirat smör & potatispuré
Krämig fisk-och skaldjurssoppa
189 kr
med saffran, fänkål, tomat, räkor, lax, musslor, aioli & krutonger
Råbiff av skånsk oxe
199 kr
med pepparrot, rödbetor, kapris, cornichon, Dijonnaise, äggula & pommes frites
Moules Frites
195 kr
med aioli
Grillad entrecôte
285 kr
med grillad majs, bakad sommarlök, Béarnaisesås, rödvinssås & pommes frites
Bakad getostsallad
145 kr
med portvinskokta päron, saltrostade valnötter, krutonger och honungs- & Champagnevinägrett

Torsdag 4/9

Stekt svensk kycklingbröstfilé
155 kr
med cidersås, honungsrostad morot & färskpotatis
Ugnsbakad fjordlaxfilé
155 kr
med hummersås, rostad broccoli & färskpotatis
Matveterisotto
155 kr
med rödbeta, getost, valnötter & ruccola

Vegetarisk

Wallenbergare
175 kr
med gröna ärtor, lingon, skirat smör & potatispuré
Krämig fisk-och skaldjurssoppa
189 kr
med saffran, fänkål, tomat, räkor, lax, musslor, aioli & krutonger
Råbiff av skånsk oxe
199 kr
med pepparrot, rödbetor, kapris, cornichon, Dijonnaise, äggula & pommes frites
Moules Frites
195 kr
med aioli
Grillad entrecôte
285 kr
med grillad majs, bakad sommarlök, Béarnaisesås, rödvinssås & pommes frites
Bakad getostsallad
145 kr
med portvinskokta päron, saltrostade valnötter, krutonger och honungs- & Champagnevinägrett

Fredag 5/9

Stekt svensk kycklingbröstfilé
155 kr
med cidersås, honungsrostad morot & färskpotatis
Ugnsbakad fjordlaxfilé
155 kr
med hummersås, rostad broccoli & färskpotatis
Matveterisotto
155 kr
med rödbeta, getost, valnötter & ruccola

Vegetarisk

Wallenbergare
175 kr
med gröna ärtor, lingon, skirat smör & potatispuré
Krämig fisk-och skaldjurssoppa
189 kr
med saffran, fänkål, tomat, räkor, lax, musslor, aioli & krutonger
Råbiff av skånsk oxe
199 kr
med pepparrot, rödbetor, kapris, cornichon, Dijonnaise, äggula & pommes frites
Moules Frites
195 kr
med aioli
Grillad entrecôte
285 kr
med grillad majs, bakad sommarlök, Béarnaisesås, rödvinssås & pommes frites
Bakad getostsallad
145 kr
med portvinskokta päron, saltrostade valnötter, krutonger och honungs- & Champagnevinägrett

Lördag 6/9

Stekt svensk kycklingbröstfilé
155 kr
med cidersås, honungsrostad morot & färskpotatis
Ugnsbakad fjordlaxfilé
155 kr
med hummersås, rostad broccoli & färskpotatis
Matveterisotto
155 kr
med rödbeta, getost, valnötter & ruccola

Vegetarisk

Wallenbergare
175 kr
med gröna ärtor, lingon, skirat smör & potatispuré
Krämig fisk-och skaldjurssoppa
189 kr
med saffran, fänkål, tomat, räkor, lax, musslor, aioli & krutonger
Råbiff av skånsk oxe
199 kr
med pepparrot, rödbetor, kapris, cornichon, Dijonnaise, äggula & pommes frites
Moules Frites
195 kr
med aioli
Grillad entrecôte
285 kr
med grillad majs, bakad sommarlök, Béarnaisesås, rödvinssås & pommes frites
Bakad getostsallad
145 kr
med portvinskokta päron, saltrostade valnötter, krutonger och honungs- & Champagnevinägrett

Söndag 7/9

Lunchstängt

När du äter lunch på Gamla Franska i Lunds saluhall får du en upplevelse som blandar det bästa från två världar. Du kan välja mellan husman, fisk eller vegetariskt, alltid tillagat med omsorg och kärlek till råvarorna. Menyn hämtar inspiration både från Skandinavien och den klassiska franska matlagningen. Här kan du unna dig en riktig bistrokänsla mitt på dagen. Självklart finns även riktiga klassiker som råbiff och moules frites på lunchen. Du sitter i en charmig miljö mitt i myllret på Mårtenstorget 1. Det är platsen där vardag möter det lilla extra. Här får du både en smakresa och en stunds avkoppling. Du äter gott, njuter av atmosfären och kanske hittar en ny favoriträtt. Så nästa gång magen kurrar vid lunch, styr stegen mot Gamla Franska i Lund!

Uppskattar du
Mat och Mat?

Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat

    Taggar: