I dagens lunch ingår salladsbuffé, hemlagad vegetarisk soppa, bröd, kolsyrat vatten samt krav och rättvisemärkt kaffe eller te.
För allergener vanligen kontakta oss!
Med reservation för ändringar
med tomat-fänkålsbuljong, kronärtsskocka, potatisstomp & aioli
Tisdag 21/10
Morot-fetabiff
119 kr
med stuvad spenat, ägg, kokt potatis, bakad palsternacka och solrosfrön
Laxterrine
119 kr
med vittvinssås, kokt potatis, citron, marinerade vaxbönor och spenat
Onsdag 22/10
Ostgratinerad zucchini med risoni
119 kr
med bönsallad med gremolata & tomat-kaprissås
Fläskfilégryta
119 kr
med soja, champinjoner, bambuskott, jasminris och kimchirödkål
Torsdag 23/10
Quorn i sötsyrlig dillsås
119 kr
med palsternacka, morot, kokt potatis & gulbetor
Rimmad kalkon
119 kr
med kokt potatis, pepparrotssås och persiljemarinerade rotfrukter
Fredag 24/10
Broccoli-fetapaj
119 kr
med marinerade belugalinser, tomat, rucola & pumpakärnor
Dansk sjömansbiff
119 kr
med portersky, brynt lök, råstekt potatis, persilja och saltgurka
Lördag 25/10
Lunchstängt
Söndag 26/10
Lunchstängt
Hos oss på Bryggan Kök & Café i Lund märker du snabbt att vår passion inte bara är mat och människor, utan också hållbarhet. Du kan njuta av husmanskost, veganska och vegetariska lunchalternativ varje vardag, alltid tillagade med omsorg. Vår mat bygger på lokala råvaror som ger både smak och kvalitet. Du känner doften av hembakat varje dag när du kliver in. På Formstråket 13, vid IKDC-Designcentrum i Ideon-området i Lund, hittar du oss enkelt. När du äter hos oss gör du samtidigt ett hållbart val – något vi är stolta över. Lunchen blir en upplevelse där miljö och smak går hand i hand. Du får en avslappnad stund i en varm atmosfär, med omtanke i varje detalj. Här finns rätter som ger energi, men också ett lugn i vardagen. Kom och känn skillnaden hos oss där hållbarhet är en självklar del av helheten.
Uppskattar du Mat och Mat?
Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat