Teknikens Hus

Lunch vecka 49

Lunch serveras mellan 11:00 och 13:00

Vi hälsar er välkomna till Teknikens Hus restaurang 11:00-13:00. Två rätter med salladsbuffé och nybakad surdegsbaguette. 

Vi följer FHM's råd och har bla. ökat avstånden mellan borden och möblerat om för att minska trängsel.

Måndag 30/11

Falafel
109 kr
med couscoussallad, hummus, örtmarinerad lök, libabröd & koriander
Gräddstuvad renskav
109 kr
med potatispuré, svamp, bacon, lingon & persilja

Tisdag 1/12

Arboriogalette
109 kr
med brie, hyvlade betor, hasselnötter, aioli & brynt smör
Biff Lindström
109 kr
med skånsk potatis, rödvinssås, saltgurka, rostad lök & persilja

Onsdag 2/12

Pasta Arrabbiata
109 kr
med citron- och örtmarinerad mozzarella, torkade svarta oliver & riven pecorino
Pulled fläsklägg
109 kr
med potatisstomp, sötsyrlig dillsky, pepparrotscremé & friterad persilja

Torsdag 3/12

Gnocchi
109 kr
med rödbets- och fänkålpuré, smetana, picklade betor, brynt smör & citron
Pankopanerad kyckling
109 kr
med belgisk våffla, blåmögelostcremé, picklad chili, kål- och kumminsallad, chilimajonnäs & gräslök

Fredag 4/12

Rösti på jordärtskocka
109 kr
med rökt gräddfil, tångcaviar, fänkålscrudité & jordärtsskockschips
Schnitzel
109 kr
med rostad potatis, sardellsmör, kapris, citron, rödvinssås & persilja