STUK

Vecka 21
Lunch vecka 22
Lunch serveras mellan 10:30 och 13:30

Vi serverar dagligen olika alternativ till lunch. I lunchpriset ingår hembakat bröd, smör, salladsbuffé och dryck

Lunchpris: 105 kr
Student/ID06: 95 kr
Dagens kår: 85 kr
Take away: 85 kr

MÃ¥ndag 29/5

Flygande Jacob
105 kr
med ris
Äggnudel wok
105 kr
med grönsaker & kyckling

Laktosfri

Kryddstekt tofu och grönsaker
105 kr
med basmatiris

Vegansk

Tisdag 30/5

Panko friterad kycklinginnerfilé
105 kr
med ris, sweetchilisås

Laktosfri

Skagenröra
105 kr
med bakade kulpotatisar

Glutenfri

Laktosfri

Linsgryta
105 kr
med ris

Vegansk

Onsdag 31/5

Tacogratäng
105 kr
serveras med nachochips, salsa, gräddfil

Glutenfri

Pastagratäng
105 kr
med korv, salami & ost, jalapenodressing
Smoked bönchili
105 kr
med ris

Vegansk

Torsdag 1/6

Skepparlax
105 kr
med kokt potatis
Chili con carne
105 kr
med basmatiris

Glutenfri

Laktosfri

Falafel
105 kr
med tomat och löksallad, vitlöksdressing

Vegansk

Fredag 2/6

Skinkstek
105 kr
med stekta äpplen, gräddig pepparsås, pommes frites

Laktosfri

Krämig pastasallad
105 kr
med pesto, kyckling, melon & salladslök

Laktosfri

Quinoabiffar
105 kr
med ostcremé

Vegansk

Dessert

Sedan 1989 har Kårhusrestaurangen varit en naturlig mötesplats för studenter vid Luleå tekniska universitet (LTU). Kårhusrestaurangen, som kallas STUK, ägs av oss studenter genom respektive studentkår. STUK fungerar som studenternas vardagsrum och spelar en avgörande roll för gemenskapen vid universitetet. Här möts vi dagtid för att umgås, fika, plugga och äta. Under eftermiddagen öppnar puben och vissa kvällar även nattklubben.

Välkommen till oss! 

Sortera restauranglista

 
Sortera efter

Ingen åtkomst till position...

Vi kunde tyvärr inte hitta din position. Detta beror oftast på inställningar i din telefon/surfplatta som blockerar att position används.

Är du osäker på hur du gör för att tillåta åtkomst till din position så kan du läsa mer i våra Frågor och svar.

Uppskattar du
Mat och Mat?

Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat

Taggar: