serveras med stekt levain, creme fraiche, steksky, pepparrot, parmesan pickladlök
Kall Soppa på gröna ärtor
serveras med mynta, yoghurt, krutonger och ricotta ost
Tisdag 10/6
Nduja och salsicca
139 kr
serveras med pasta och parmesan
Kummel
serveras med melonsallad krispig serrano och sandefjord
Kall soppa på gröna ärtor
serveras med mynta, yoghurt, krutonger och ricotta ost
Onsdag 11/6
Helstekt fläsk karré
139 kr
serveras med potatis mos, sotadlök och skysås
Fisk gryta
serveras med rostade rotsaker och örter
Stekta vår primörer
serveras med sandefjord, krutonger och bakade ägg
Torsdag 12/6
Fläskfilé
139 kr
serveras med haricoverts, skysås och potatis gratäng
Lax
serveras med sandefjord och grön sparris sallad
Stekta vår primörer
serveras med sandefjord, krutonger och bakade ägg
Fredag 13/6
Flapsteak
139 kr
serveras med haricoverts, skysås och potatis gratäng
Lax
serveras med sandefjord och grön sparris sallad
Stekta vår primörer
serveras med sandefjord, krutonger och bakade ägg
Lördag 14/6
Lunchstängt
Söndag 15/6
Lunchstängt
Njut av en god lunchbuffé i vår atmosfäriska EGO Bar & Restaurang på Hotell Savoy. Det är vår egen passion för god och vällagad mat i kombination med spännande dryck, som vi även vill förmedla till er gäster.
Välkommen!
Uppskattar du Mat och Mat?
Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat