serveras med sockerärtor, gröna ärtor, rädisa och örter
Fisksoppa
serveras med fänkål och gurk sallad samt örter
Smörbakad kålrabbi
serveras med friterad gnocchi, creme fraiche, örter, bryntsmör och rädisa
Tisdag 29/4
Gnocchi och salsiccia
139 kr
serveras med isad silverlök, rostad vitlöks sky samt örter
Sej
serveras med kokt potatis, smörbakad majrova och vitvinsås
Smörbakad kålrabbi
serveras med friterad gnocchi, creme fraiche, örter, bryntsmör och rädisa
Onsdag 30/4
Pasta al limone
139 kr
serveras med friterad kyckling lårfilé och parmesan
Kummel
serveras med fänkål, melon, örter och prosciutto och smörig citron sås
Broccoli och blomkåls sallad
serveras med vår primörer, citron dressing, parmesan och krutonger
Torsdag 1/5
Carnitas
139 kr
serveras med majs toastadas, krossad avokado, pica di gallo, ris och svartabönor
Gnocchi a la marinara
serveras med sötpotatis, isad lök, blåmusslor och örter
Broccoli och blomkåls sallad
serveras med vår primörer, citron dressing, cheddar och krutonger
Fredag 2/5
Kycklinglår confi
139 kr
serveras med vår primörer, kyckling sky, isad lök och örter
Ugnsbakad Lax
serveras med sandefjord, vår primörer och örter
Bakat ägg 65
Lördag 3/5
Lunchstängt
Söndag 4/5
Lunchstängt
Njut av en god lunchbuffé i vår atmosfäriska EGO Bar & Restaurang på Hotell Savoy. Det är vår egen passion för god och vällagad mat i kombination med spännande dryck, som vi även vill förmedla till er gäster.
Välkommen!
Uppskattar du Mat och Mat?
Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat