Varukorg
Matlådan har lagts i varukorgen

Café Nouveau

Vecka 12
Lunch vecka 13
  
0920-131 41
  
E-post 
  
Webbplats 

Information om dagens lunch

Måndag 25/3

Potatis- och purjolökssoppa
115 kr
med tillbehör krispigt bacon
Raggmunkar med stekt fläsk
119 kr
och lingonsylt
Asiatisk biffsallad med glasnudlar
125 kr
och ingefärsmayo
Fläskfilépaj
125 kr
serveras med ädelostcrème
Högrevsburgare 180 gram
139 kr
briochebröd med sallad, tomat, lök, ost, bacon, tomatsalsa, chipotleaioli & chips

Tisdag 26/3

Potatis- och purjolökssoppa
115 kr
med tillbehör krispigt bacon
Raggmunkar med stekt fläsk
119 kr
och lingonsylt
Fläskfilépaj
125 kr
serveras med ädelostcrème
Asiatisk biffsallad med glasnudlar
125 kr
och ingefärsmayo
Högrevsburgare 180 gram
139 kr
briochebröd med sallad, tomat, lök, ost, bacon, tomatsalsa, chipotleaioli & chips

Onsdag 27/3

Mexikansk köttfärssoppa
125 kr
med tillbehör vispad crème fraîche
Raggmunkar med stekt fläsk
119 kr
och lingonsylt
Asiatisk biffsallad med glasnudlar
125 kr
och ingefärsmayo
Fläskfilépaj
125 kr
serveras med ädelostcrème
Högrevsburgare 180 gram
139 kr
briochebröd med sallad, tomat, lök, ost, bacon, tomatsalsa, chipotleaioli & chips

Torsdag 28/3

Mexikansk köttfärssoppa
125 kr
med tillbehör vispad crème fraîche
Raggmunkar med stekt fläsk
119 kr
och lingonsylt
Asiatisk biffsallad med glasnudlar
125 kr
och ingefärsmayo
Fläskfilépaj
125 kr
serveras med ädelostcrème
Högrevsburgare 180 gram
139 kr
briochebröd med sallad, tomat, lök, ost, bacon, tomatsalsa, chipotleaioli & chips

Fredag 29/3

Långfredag och påskhelgen stängt!
Glad påsk!

Lördag 30/3

Lunchstängt

Söndag 31/3

Lunchstängt

Café Nouveau i Luleå är vardagsrummet där man träffas och äter en god lunch, umgås över en kopp kaffe, ett glas vin, bakverk, smörgåsar, sallader och gott från det varma köket.

Nouveau, som betyder ny på franska, är vårt motto för smakrika upplevelser där det alltid är nåt nytt på gång.
Varmt välkommen till oss på Cafe Nouveau!

Uppskattar du
Mat och Mat?

Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat

Taggar: