Matlådan har lagts i varukorgen

Veckans lunchmeny Strandpiren

Vecka 20
Lunch vecka 21
  
0650-104 44
  
E-post 
  
Webbplats 

Information om dagens lunch

I dagens lunch ingår salladsbuffé, måltidsdryck och kaffe efter maten. (Gäller ej lördagar)

Måndag 19/5

Smörbakad Sej
135 kr
med tryffelstuvad spetskål och kokt potatis
Helstekt Fläskfilé
med friterad potatis, parmesan, tomatsallad, bearnaise och skysås
Chèvreost
med rödbetor, matvetesallad och balsamico vinägrett

Vegetarisk

Tisdag 20/5

Panerad Flundra
135 kr
med dansk remouladsås, kokt potatis, gröna ärtor och citron
Helstekt Fläskfilé
med friterad potatis, parmesan, tomatsallad, bearnaise och skysås
Chèvreost
med rödbetor, matvetesallad och balsamico vinägrett

Vegetarisk

Onsdag 21/5

Klassiska Strömmingsflundror
135 kr
med potatispuré, lingon, inlagd gurka och brynt pepparotssmör
Helstekt Fläskfilé
med friterad potatis, parmesan, tomatsallad, bearnaise och skysås
Chèvreost
med rödbetor, matvetesallad och balsamico vinägrett

Vegetarisk

Torsdag 22/5

Gräddig Fiskgryta
135 kr
med saffransaioli, krutonger och räkor
Helstekt Fläskfilé
med friterad potatis, parmesan, tomatsallad, bearnaise och skysås
Chèvreost
med rödbetor, matvetesallad och balsamico vinägrett

Vegetarisk

Fredag 23/5

Laxfilé
135 kr
med citronhollandaise, krossad potatis och sparrissallad
Helstekt Fläskfilé
med friterad potatis, parmesan, tomatsallad, bearnaise och skysås
Chèvreost
med rödbetor, matvetesallad och balsamico vinägrett

Vegetarisk

Lördag 24/5

Lördagsöppet med god mat och goda drycker!
Nu öppnar vi 12.00 på lördagar med glass, fika, god mat och dryck
Dagens tips: Caesarsallad
fr.170 kr
med kyckling

Söndag 25/5

Lunchstängt

Strandpiren är en av Hudiksvalls mest populära restauranger med fantastiskt läge vid havet. Här äter du en god lunch i genuin atmosfär. Endast 10min promenad från centrum. Restaurangen är prisad i White Guide 2018, 2019, 2020, 2021,2022 som en av Hälsinglands bästa restauranger.

Uppskattar du
Mat och Mat?

Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat

Taggar: