Strandpiren

Vecka 3
Lunch vecka 4
Lunch serveras mellan 11:00 och 14:00

Måndag 23/1

Gremolatabakad sej
120 kr
med potatispuré, vitvinssås och morot
Kallskuren ryggbiff
med potatisgratäng och rödvinssås
Veg: Chèvreost
med honungsglaserade betor och matvetesallad

Tisdag 24/1

Strömmingsflundra
120 kr
med lingon, potatismos och brynt smör
Kallskuren ryggbiff
med potatisgratäng och rödvinssås
Veg: Chèvreost
med honungsglaserade betor och matvetesallad

Onsdag 25/1

Fiskgryta
120 kr
med saffran, krutonger och aioli
Kallskuren ryggbiff
med potatisgratäng och rödvinssås
Veg: Chèvreost
med honungsglaserade betor och matvetesallad

Torsdag 26/1

Citronbakad kolja
120 kr
med ljummen potatissallad och brynt smör
Kallskuren ryggbiff
med potatisgratäng och rödvinssås
Veg: Chèvreost
med honungsglaserade betor och matvetesallad

Fredag 27/1

Rimmad torsk
130 kr
med krossad potatis och Västerbottenostsås
Kallskuren ryggbiff
med potatisgratäng och rödvinssås
Veg: Chèvreost
med honungsglaserade betor och matvetesallad
Vi bjuder på fredagsdessert!

Sortera restauranglista

 
Sortera efter

Ingen åtkomst till position...

Vi kunde tyvärr inte hitta din position. Detta beror oftast på inställningar i din telefon/surfplatta som blockerar att position används.

Är du osäker på hur du gör för att tillåta åtkomst till din position så kan du läsa mer i våra Frågor och svar.

Uppskattar du
Mat och Mat?

Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat