Veckans lunchmeny Två Kockar

Vecka 26
Lunch vecka 27
  
0704133358
  
E-post 
  
Webbplats 

Information om dagens lunch

Dagens lunch: 130:- Pensionär: 115:- (efter 12.30) Klippkort 11 lunch: 1300:- Klippkort pensionär 11 lunch: 1150:-

Måndag 30/6

Pannbiff
130 kr
med tre sorters lök, ölsky, lingon och kokt potatis
Ostgratinerad falukorv
130 kr
med tomatsås och potatismos

Tisdag 1/7

Ugnsbakad färsk fisk
130 kr
med örtkrisp, vitvinssås och kokt potatis
Två Kockars krämiga Lasagne
130 kr

Onsdag 2/7

Stekt fläsk
130 kr
med bruna bönor/löksås, kokt potatis och lingon
Kycklinggryta
130 kr
med het korv, rökt fläsk och oliver, serveras med ris

Torsdag 3/7

Krämig tomatsoppa
130 kr
med fetaost och kött, samt pannkakor, grädde och sylt
Helstekt kotlett
130 kr
med rödvinssås, kryddsmör och potatisgratäng

Fredag 4/7

Schnitzeltorsdag!!!
130 kr
Bearnaisesås, rödvinssås, pepparsås, vitlökssmör och rostad potatis
Fredagens dessert
Äpplepaj med vaniljvisp

Lördag 5/7

Lunchstängt

Söndag 6/7

Lunchstängt

Att äta lunch hos oss på Två Kockar på Trintegatan vid Scania i Helsingborg är som att få en smakupplevelse serverad direkt från hjärtat. Varje dag bjuder vi på två rätter, alltid med kärlek och perfektion i varje tugga. Fredrik och Carl-Henrik står i köket och ser till att varje lunch är så vällagad att du vill komma tillbaka redan innan du ens lämnat bordet. Här får du klassiska smaker med en twist, för vi tror att god mat ska vara både spännande och mättande. Oavsett om du väljer dagens rätt eller det andra alternativet (ja, valet är ditt!) kan vi lova att du inte blir besviken. Vi håller det enkelt, men gör det med stil – och lite humor på köpet. Maten är så bra att du kanske tror att vi har en hemlig ingrediens – och vi avslöjar inte om det är sant eller inte. Lunchen här är snabb nog för att passa din dag, men smakrik nog att stanna kvar i minnet. Så vad väntar du på? Två Kockar står redo att ge dig dagens bästa stund – välkommen!

Uppskattar du
Mat och Mat?

Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat

    Taggar: