med stekt lök, gräddsås, rr lingon, potatismos, pressgurka
Färsk pasta i en krämig ostsås
129 kr
parmesan, ryggbiff och rucola
Tisdag 29/4
Dansk Ribbestek
129 kr
med rödkål, äpplen, gräddsky, rostad potatis - Paradrätten på MENY: )
Pankopanerad torsk
129 kr
med tartarsås, ärtor och kokt potatis
Onsdag 30/4
Wallenbergare
129 kr
med rårörda lingon, ärtor, brynt smör eller gräddsås & potatismos - Alltid på onsdagar!
Lättpanerad sejfilé
129 kr
med sandefjordsås, kokt potatis, fänkålscrudité
Torsdag 1/5
1 Maj - Helgdag och ledigt
Fredag 2/5
Lördag 3/5
Lunchstängt
Söndag 4/5
Lunchstängt
Att äta lunch hos oss på Meny på Berga på Garnisonsgatan 5 i Helsingborg är en smakresa som kombinerar svensk husmanskost med spännande rätter från hela världen. Hos oss hittar du allt från traditionella klassiker till streetfood och fusionrätter, alltid tillagade med kärlek och kreativitet. Bakom det hela står Camilo och Batcha, våra två passionerade matentusiaster som brinner för att skapa god mat lagad från grunden.
Atmosfären är varm och välkomnande, och du märker direkt att gästerna står i fokus. Varje rätt är genomtänkt och tillagad med noggrannhet, så att varje tugga blir en njutning. Vi lovar alltid att göra vårt yttersta för att du som gäst ska bli både nöjd och glad – och hålla vårt löfte.
Oavsett om du är sugen på en smakrik husmansrätt eller vill prova något mer exotiskt, finns något som passar på vår varierade meny. Så om du vill äta gott och bli omhändertagen av människor som älskar sitt jobb, är Meny på Berga ett självklart val.
Uppskattar du Mat och Mat?
Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat