Matlådan har lagts i varukorgen

Veckans lunchmeny Gunnars

Vecka 3
Lunch vecka 4
  
042-34 34 10
  
E-post 
  
Webbplats 

Information om dagens lunch

Med reservation för ändringar.

Måndag 20/1

Oxjärpar
95 kr
med gräddsås och lingonsylt
Kalvlevergryta
med bacon och kapris
Panerad schnitzel
Välj mellan skysås eller bearnaise

Tisdag 21/1

Sprödbakad spätta
95 kr
med remoulade och citron
Hemlagad pytt i panna
med stekt ägg och rödbetor
Panerad schnitzel
Välj mellan skysås eller bearnaise

Onsdag 22/1

Rotmos
95 kr
med rimmad oxbringa
Biff à la Lindström
med skysås
Panerad schnitzel
Välj mellan skysås eller bearnaise

Torsdag 23/1

Pannbiff
95 kr
med lök
Kokt torsk
med skånsk senapssås och gröna ärtor
Panerad schnitzel
Välj mellan skysås eller bearnaise

Fredag 24/1

Helstekt fläskytterfilé
95 kr
med champinjonsås
Lax- och räkbiff
med hollandaise
Panerad schnitzel
Välj mellan skysås eller bearnaise

Lördag 25/1

Lunchstängt

Söndag 26/1

Lunchstängt

Att äta lunch hos Gunnar Eriksson Catering på Brännerigatan i Höganäs är som att kliva rakt in i ett husmanskostparadis. Här serverar vi traditionell husmanskost som kanske får dig att tänka på mormors kök, men med en modern touch och till mycket bra pris. För dig som vill variera dig har vi också dagens alternativ, vilket ger något nytt att se fram emot varje dag. Lunchen är vällagad och riklig, perfekt för att hålla energin uppe resten av dagen. Atmosfären är hemtrevlig och avkopplande, vilket gör det till en utmärkt plats för en välbehövd paus. Beläget i Höganäs, strax utanför Helsingborg får du en smakrik lunchupplevelse. Maten är både genuin och tillagad med omsorg, och servicen är personlig och vänlig. Oavsett om du är stamgäst eller kommer för första gången, känns det alltid som att du blir väl omhändertagen. Gunnar Eriksson Catering är verkligen en pärla för den som uppskattar riktig husmanskost och vill äta gott i Höganäs. Missa inte chansen att prova vår härliga lunch – du kommer inte bli besviken!

Uppskattar du
Mat och Mat?

Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat

Taggar: