Vi serverar dagens lunch med priser från 145 inklusive sallad, bröd, kaffe och kaka.
Boka bord på hemsidan eller ring oss på 042-373750. Vi försöker i den mån det går att laga laktos- och glutenfritt. Vid eventuella allergier prata med personalen.
Varmt välkomna till oss!
med gräddsås, rårörda lingon, pressgurka och kokt potatis
Tryffeltortellini
160 kr
med picklad lök och ruccula
Tisdag 26/8
Varmrökt lax
145 kr
med romsås, broccoli och kokt potatis
Tryffeltortellini
160 kr
med picklad lök och ruccula
Onsdag 27/8
Pytt Bellman
145 kr
med picklade betor och stekt ägg
Tryffeltortellini
160 kr
med picklad lök och ruccula
Torsdag 28/8
Klassisk Wallenbergare
145 kr
med skirat smör, ärtor, lingon och potatispuré
Tryffeltortellini
160 kr
med picklad lök och ruccula
Fredag 29/8
Ryggbiff
med bearnaisesås, rödvinssås, sotad tomat och rostad potatis
Tryffeltortellini
160 kr
med picklad lök och ruccula
Lördag 30/8
Söndag 31/8
Lunchstängt
Att äta lunch hos oss på At Mollberg på Elite Hotel på Stortorget i Helsingborg är en upplevelse där det franska köket möter svenska klassiker. I vår ombonade och inspirerande miljö kan du koppla av och njuta av en välbalanserad måltid som passar både smaklökar och humör. Vi serverar dagens husman samt veckans noggrant utvalda fisk-, kött- och vegetariska rätter, så det finns alltid något som passar just dig.
Du kommer att uppskatta vår omsorgsfullt tillagade mat, som kombinerar traditionella smaker med en modern touch. Vår restaurang är den perfekta platsen för en lunchpaus, vare sig du kommer för ett snabbt stopp eller en längre måltid med kollegor eller vänner. Atmosfären är elegant men avslappnad, och vårt vänliga team ser till att du alltid känner dig välkommen.
Efter lunchen kan du passa på att utforska Helsingborgs charmiga centrum, som ligger precis utanför dörren. Vi gör vårt yttersta för att din lunch hos oss ska bli en upplevelse du gärna återkommer till. Nästa gång du söker en plats där smaker och miljö harmonierar, hoppas vi att du kommer till At Mollberg.
Uppskattar du Mat och Mat?
Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat