Karta
Varukorg
Matlådan har lagts i varukorgen

Äteriet Dalarna Science Park

Vecka 17
Lunch vecka 18
  
0243-82234
  
E-post 
  
Webbplats 

Information om dagens lunch

I dagens lunch ingår salladsbuffé, smör, nybakat bröd, bordsdryck och kaffe efter maten.

Måndag 29/4

Alltid på buffén, plocka din egen Poké bowl
125 kr
Svart ris, picklad grönsaker, mango, sojabönor, tofu, lax, dressing, furikaki
Äteriets gulasch
125 kr
Klassiker med potatis och sval creme fraiche
Röd curryfisk
125 kr
Strimlad zuccini, kokosmjölk
Svamprisotto
125 kr
Blandsvamp, lök, fond och bakade tomater

Tisdag 30/4

Alltid på buffén, plocka din egen Poké bowl
125 kr
Svart ris, picklad grönsaker, mango, sojabönor, tofu, lax, dressing, furikaki
Kyckling och ädelost
125 kr
Gräddsås med gorgonzola och klyftpotatis
Röd curryfisk
125 kr
Strimlad zuccini, kokosmjölk
Svamprisotto
125 kr
Blandsvamp, lök, fond och bakade tomater

Onsdag 1/5

Stängt 1 maj
Välkommen åter torsdag

Torsdag 2/5

Alltid på buffén, plocka din egen Poké bowl
125 kr
Svart ris, picklad grönsaker, mango, sojabönor, tofu, lax, dressing, furikaki
Biff a´la Lindström
125 kr
Färsbiffar med rödbeta, kapris, potatismos, gräddsky
Havets Wallenbergare
125 kr
Rostade palsternackor, vitvinssås
Champinjon bourguignon
125 kr
Vegofierad gryta med klassiska ingredienser i nytappning

Fredag 3/5

Alltid på buffén, plocka din egen Poké bowl
125 kr
Svart ris, picklad grönsaker, mango, sojabönor, tofu, lax, dressing, furikaki
Porchetta
125 kr
Italienska krydderier uti, rostad potatis, skysås
Havets Wallenbergare
125 kr
Rostade palsternackor, vitvinssås
Champinjon bourguignon
125 kr
Vegofierad gryta med klassiska ingredienser i nytappning

Lördag 4/5

Lunchstängt

Söndag 5/5

Lunchstängt

Att avnjuta lunch på Äteriet Dalarna Science Park i Borlänge är en härlig upplevelse. Maten bjuder på en smakresa som förenar lokala råvaror med innovativa recept. Det är ett perfekt tillfälle att samla energi i en trevlig miljö mitt i veckans bestyr.

Uppskattar du
Mat och Mat?

Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat

Taggar: