Lunchbuffé med salladsbord och två varma rätter (se nedan) samt smör, bröd och dryck. Lördag och söndag ingår dessert. Är ni ett sällskap på över 4 personer? Boka gärna ett bord i restaurangen. Under sommaren serveras vår trevliga sommarbuffé.
Två varmrätter, ett stort salladsbord, smör och bröd, samt stilla eller kolsyrat vatten
Pocherad torskrygg
med ägg-och persiljesås serveras med kokt potatis
Veganska biffar
med soltorkad tomat, rostad potatis och vitlökscreme
Vegansk
Tisdag 11/11
Lunchbuffé
195 kr
Två varmrätter, ett stort salladsbord, smör och bröd, samt stilla eller kolsyrat vatten
Köttgryta
med kantareller och timjan serveras med kokt potatis och gelé
Vegetarisk linsgryta
med rostad potatis och paprikacréme
Vegetarisk
Onsdag 12/11
Lunchbuffé
195 kr
Två varmrätter, ett stort salladsbord, smör och bröd, samt stilla eller kolsyrat vatten
Ugnsbakad lax
med fänkålssås och kokt potatis
Rostad pumpa
med grillad halloumi samt vitlökscréme
Vegetarisk
Torsdag 13/11
Lunchbuffé
195 kr
Två varmrätter, ett stort salladsbord, smör och bröd, samt stilla eller kolsyrat vatten
Viltskavsgryta
med messmör och enbär, kokt potatis och rönnbärsgelé
Orbadens vegetariska lasagne
Vegetarisk
Fredag 14/11
Lunchbuffé
195 kr
Två varmrätter, ett stort salladsbord, smör och bröd, samt stilla eller kolsyrat vatten
Laxpudding
med skirat smör och citron
Kikärtsbiffar
med champinjonsås och rostad potatis
Vegetarisk
Lördag 15/11
Helgbuffé
295 kr
Två varmrätter, ett stort salladsbord, smör och bröd, samt stilla eller kolsyrat vatten
Chilibakad kotlettrad
serveras med potatisgratäng och skysås
Fisk- och skaldjursgryta
med saffran och apelsin, serveras med kokt potatis
Helgen vegetariska
Vegetarisk
Söndag 16/11
Helgbuffé
295 kr
Två varmrätter, ett stort salladsbord, smör och bröd, samt stilla eller kolsyrat vatten
Lammstek
med rosmarinsky, stekt potatis och rostad blomkål
Panerad sej
med äppelcréme, gröna ärtor och kokt potatis
Helgens vegetariska
Vegetarisk
Vi vågar påstå att vår restaurang ligger vid en av Sveriges vackraste utsiktsplatser. Att köket dessutom är renommerat för sin matlagningskonst, gör inte saken sämre. Många är stamgästerna som talar om den speciella ”Orbadenkänslan”. Våra välutbildade kockar och vår hängivna personal, omsorgen om råvarorna, de höga kraven på hygien och miljö gör ätandet till en upplevelse och njutning. Hos oss ligger fokus på ”härproducerat” – våra menyer kretsar kring vad vår egna 2000 kvm odling har att erbjuda för säsongen. Det vi inte odlar själva köper vi i största möjliga mån från lokala producenter. Fokus ligger också på mycket grönt, det ska vara gott och enkelt att äta nyttigt – men vi vill heller inte förneka någon möjligheten att frossa i hemlagad prinsesstårta eller kökets berömda Janssons frestelse.