Matlådan har lagts i varukorgen

Veckans lunchmeny Orbaden Spa & Resort

Vecka 17
Lunch vecka 18
  
0278-62 15 00
  
E-post 
  
Webbplats 

Information om dagens lunch

Lunchbuffé med salladsbord och två varma rätter (se nedan) samt smör, bröd och dryck. Lördag och söndag ingår dessert. Är ni ett sällskap på över 4 personer? Boka gärna ett bord i restaurangen.

Måndag 28/4

Lunchbuffé
195 kr
med stort sill- och salladsbord, smör och bröd, samt kaffe och kaka
Grillad halloumi
med rostad potatis och vitlökscreme

Vegetarisk

Varmrökt regnbåge
med romsås och kokt potatis

Tisdag 29/4

Lunchbuffé
195 kr
med stort sill- och salladsbord, smör och bröd, samt kaffe och kaka
Vegansk gryta
med rotfrukter, linser och vitlökscreme

Vegansk

Pocherad sej
195 kr
med vitvinssås och kokt potatis
Helstekt kotlettrad
med svampsås och stekt potatis

Onsdag 30/4

Lunchbuffé
195 kr
med stort sill- och salladsbord, smör och bröd, samt kaffe och kaka
Vegetarisk lasagne
med zucchini och västerbottenost

Vegetarisk

Ugnsbakad lax
med citroncreme och rostade rotfrukter

Torsdag 1/5

Helgbuffé
295 kr
med stort sill- och salladsbord, smör och bröd, samt kaffe och dessert
Vegetarisk lasagne
med zucchini och västerbottenost

Vegetarisk

Ugnsbakad torsk
195 kr
med brynt smör och pepparrot
Grillad entrecôte
med rödvinssky och stekt potatis.

Fredag 2/5

Lunchbuffé
195 kr
med stort sill- och salladsbord, smör och bröd, samt kaffe och kaka
Vegetarisk paj
med tomat, ramslöklök och linser

Vegetarisk

Fiskgratäng
med vitvin, citron och dill

Lördag 3/5

Helgbuffé
295 kr
med stort sill- och salladsbord, smör och bröd, samt kaffe och dessert
Helgens vegetariska

Vegetarisk

Ugnsbakad sejrygg
med tomat, purjolök och brynt smöt
Viltskavsgryta
med kokt potatis och lingon.

Söndag 4/5

Helgbuffé
295 kr
med stort sill- och salladsbord, smör och bröd, samt kaffe och dessert
Helgens vegetariska

Vegetarisk

Laxpudding
med brynt smör och citron
Dagens grillade kött
med rödvinssky, rostad potatis och picklad lök
Vi vågar påstå att vår restaurang ligger vid en av Sveriges vackraste utsiktsplatser. Att köket dessutom är renommerat för sin matlagningskonst, gör inte saken sämre. Många är stamgästerna som talar om den speciella ”Orbadenkänslan”. Våra välutbildade kockar och vår hängivna personal, omsorgen om råvarorna, de höga kraven på hygien och miljö gör ätandet till en upplevelse och njutning. Hos oss ligger fokus på ”härproducerat” – våra menyer kretsar kring vad vår egna 2000 kvm odling har att erbjuda för säsongen. Det vi inte odlar själva köper vi i största möjliga mån från lokala producenter. Fokus ligger också på mycket grönt, det ska vara gott och enkelt att äta nyttigt – men vi vill heller inte förneka någon möjligheten att frossa i hemlagad prinsesstårta eller kökets berömda Janssons frestelse.

Uppskattar du
Mat och Mat?

Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat

Taggar: