Matlådan har lagts i varukorgen

Veckans lunchmeny Orbaden Spa & Resort

Vecka 23
Lunch vecka 24
  
0278-62 15 00
  
E-post 
  
Webbplats 

Information om dagens lunch

Lunchbuffé med salladsbord och två varma rätter (se nedan) samt smör, bröd och dryck. Lördag och söndag ingår dessert. Är ni ett sällskap på över 4 personer? Boka gärna ett bord i restaurangen.

Måndag 9/6

Lunchbuffé
195 kr
med stort sill- och salladsbord, smör och bröd, samt kaffe och kaka

Tisdag 10/6

Lunchbuffé
195 kr
med stort sill- och salladsbord, smör och bröd, samt kaffe och kaka

Onsdag 11/6

Lunchbuffé
195 kr
med stort sill- och salladsbord, smör och bröd, samt kaffe och kaka

Torsdag 12/6

Lunchbuffé
195 kr
med stort sill- och salladsbord, smör och bröd, samt kaffe och kaka
Pocherad sej
med citronsås, kokt färskpotatis samt ångade grönsaker
Kantarell-lasagne
med zucchini, tomat samt dragon

Vegetarisk

Fredag 13/6

Lunchbuffé
195 kr
med stort sill- och salladsbord, smör och bröd, samt kaffe och kaka
Grillad kotlettrad
med rostad potatis samt svampsås
Pastarullar
med parmesan, spenat samt bryntsmör

Vegetarisk

Lördag 14/6

Lunchbuffé
295 kr
med stort sill- och salladsbord, smör och bröd, samt kaffe och kaka
Sjömansbiff
smaksatt med timjan, & kryddpeppar
Varmrökt regnbåge
med romsås, färskpotatis samt citronemulsion
Helgens vegetariska

Vegetarisk

Söndag 15/6

Lunchbuffé
295 kr
med stort sill- och salladsbord, smör och bröd, samt kaffe och kaka
Biffrydberg
serveras med klassiska tillbehör
Fiskgratäng
med vitvinsås, citron & örter
Helgens vegetariska

Vegetarisk

Vi vågar påstå att vår restaurang ligger vid en av Sveriges vackraste utsiktsplatser. Att köket dessutom är renommerat för sin matlagningskonst, gör inte saken sämre. Många är stamgästerna som talar om den speciella ”Orbadenkänslan”. Våra välutbildade kockar och vår hängivna personal, omsorgen om råvarorna, de höga kraven på hygien och miljö gör ätandet till en upplevelse och njutning. Hos oss ligger fokus på ”härproducerat” – våra menyer kretsar kring vad vår egna 2000 kvm odling har att erbjuda för säsongen. Det vi inte odlar själva köper vi i största möjliga mån från lokala producenter. Fokus ligger också på mycket grönt, det ska vara gott och enkelt att äta nyttigt – men vi vill heller inte förneka någon möjligheten att frossa i hemlagad prinsesstårta eller kökets berömda Janssons frestelse.

Uppskattar du
Mat och Mat?

Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat

    Taggar: