Matlådan har lagts i varukorgen

Veckans lunchmeny Terminalbaren

Vecka 41
Lunch vecka 42
  
090-13 02 40
  
E-post 
  
Webbplats 

Information om dagens lunch

I våra luncher ingår salladsbuffé, smör, bröd, dryck, kaffe och kaka.

Måndag 13/10

Köttfärslimpa
135 kr
med gräddsås, pressgurka och rårörda lingon.
Tomat och mozzarella gratinerad kotlett
135 kr
med rödvinssås och rostad potatis.

Tisdag 14/10

Panerad rödspätta
135 kr
med remuladsås och varma grönsaker
Tex. mex lasagne
135 kr
med färsk parmesanost
Stekt fläsk
135 kr
med brunabönor eller med löksås och potatis

Onsdag 15/10

Mjukbakad svensk karré
135 kr
med sås på ortens trattkantareller och gelé.
Kalops
135 kr
med potatis och rödbetor

Torsdag 16/10

Korvstroganoff
135 kr
med ris och saltgurka.
Örtbakad färsk laxfilé
135 kr
med hummersås och varma grönsaker.
Ärtsoppa & tunna pannkakor
135 kr
med sylt och grädde

Fredag 17/10

Skomakarlåda
135 kr
med mjukbakad fläskfilé, bacon, vindelrökt karré, purjolök, hemlagad mos och rödvinssås.

Lördag 18/10

Lunchstängt

Söndag 19/10

Lunchstängt

Hos oss på Terminalbaren på Västerslätt i Umeå får du njuta av riktigt god hemlagad husmanskost, precis som det ska vara. Som familjeföretag sätter vi stolthet i att servera mat lagad med kärlek och tradition, och ja – det är fläsk på tisdagar och hemlagad ärtsoppa med pannkakor på torsdagar, precis som det alltid har varit. Utöver dagens rätt har vi även grillrätter, hamburgare, fräscha sallader och smörgåsrätter, så det finns något för alla smaker. Vill du ha en klassisk lunch som mättar ordentligt? Då är vi rätt ställe för dig. Här kan du känna dig som hemma, fast med någon annan som lagar maten och diskar. Oavsett om du är sugen på en rejäl bit kött eller en lättare sallad har vi något som passar. Vi ser till att maten alltid håller högsta kvalitet, så att du lämnar oss både mätt och glad. Välkommen till Terminalbaren – här är varje lunch en liten paus fylld med god mat och härlig gemenskap!

Uppskattar du
Mat och Mat?

Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat

    Taggar: