Dra ner för att uppdatera

Frågor och svar

 

Vanliga frågor och svar

 • Hur ändrar jag mitt lösenord?

 • Börja med att öppna huvudmenyn genom att klicka på huvudmenyknappen . På dator finns den längst upp till höger, och i mobil eller surfplatta visas ikonen längst till höger i listen i botten av skärmen.

  Är du inte inloggad så finns alternativet "Glömt lösenord" i huvudmenyn som öppnas. Klicka på det och följ därefter instruktionerna på skärmen.

  Är du däremot inloggad sen tidigare så klickar du istället på "Mitt konto" i huvudmenyn som öppnas där du sen hittar alternativet "Byt lösenord".

 • Hur ändrar jag min e-postadress?

 • OBS! För att ändra din e-postadress behöver du först logga in om du inte redan är inloggad.

  Börja med att öppna huvudmenyn genom att klicka på huvudmenyknappen . På dator finns den längst upp till höger, och i mobil eller surfplatta visas ikonen längst till höger i listen i botten av skärmen.

  Är du inte inloggad så börjar du med att klicka på "Logga in" i huvudmenyn som öppnas. Använd din senast registrerade e-postadress. När du loggat in öppnar du sen huvudmenyn genom att klicka på huvudmenyknappen igen.

  I huvudmenyn klickar du på "Mitt konto" där du sen hittar alternativet "Byt e-postadress". Följ därefter instruktionerna som visas på skärmen.

 • Varför måste jag logga in varje gång?

 • Vanligtvis behöver du bara logga in en gång på varje enhet. Blir du utloggad mellan varje besök beror det troligtvis på att du surfar i s.k. "Privat läge" (om du använder Safari) eller "Inkognitoläge" (om du använder Google Chrome).

  Privat läge och inkognitoläge förhindrar oss från att kunna se att du är du nästa gång du besöker sidan så för att fortsätta vara inloggad behöver du slå av detta.

 • Kan jag samla digitala bonusstämplar på alla restauranger?

 • För tillfället finns möjligheten att få digitala bonusstämplar i Boden, Luleå, Piteå, Skellefteå och Umeå på de restauranger som erbjuder detta. Restaurangerna bestämmer själva om de vill erbjuda digitala bonusstämplar och vissa restauranger har inte valt att aktivera detta.

  Du ser om en restaurang erbjuder digitala bonusstämplar genom att kolla om de orangea ringarna för digitala bonusstämplar
  visas under restaurangens namn i restauranglistan. Visas ringarna under restaurangnamnet så erbjuder restaurangen bonusstämplar.

  Funderar du på något annat eller hjälper inte svaren ovan? Kontakta oss då på info@matochmat.se.