Middagsmeny Dannegården Hotel

Middagsmeny hos Dannegården Hotel
  
0410–481 80
  
E-post 
  
Webbplats 

Dannegården Hotel

Välkommen till Hotell Dannegården i Trelleborg! Här kan du njuta av noggrant utvalda rätter tillagade med de finaste råvarorna, där varje tallrik bjuder på en härlig upplevelse för både smaklökar och öga. Vår restaurang är den perfekta platsen för en avslappnad middag, där kvalitet och smak alltid står i fokus. Vårt köks erfarenhet och passion för matlagning speglas i varje rätt som skapar.

Betyg

4,3

Betyget är ett genomsnittligt betyg samlat från ett flertal andra tjänster som samlar in betyg och omdömen om restauranger.

Information

Fine dining
Kött

Prisklass:

Meny

Förrätter

Skogsvampsoppa med Västerbottenscrème
135 kr
Krämig soppa på säsongens skogssvamp, toppad med Västerbottenscrème, rostade pumpafrön och örtolja.
Gratinerade jätteräkor i vitlökssås med taleggio
155 kr
Saftiga jätteräkor bakade i ugn med vitlökssås och smält, fyllig taleggio.
Carpaccio med pistagepesto
155 kr
tunna skivor på nötkött med pistagepesto, riven lagrad hårdost, krispig sallad och rostade pistagenötter.

Desserter

Key lime pie med dulce de leche
115 kr
Frisk och krämig key lime pie med ett lager dulce de leche, serverad med spröd tuile.
Chokladkaka med hallonmousse
125 kr
Fyllig chokladkaka toppad med frisk hallonmousse, frasiga maränger och bränd vit choklad.
Marängsviss à la Dannegården
115 kr
Marängsviss à la Dannegården - med italiensk glass, maräng, färsk banan, len dulce de leche och chokladsås.

Huvudrätter

Entrecôte med madagaskarpepparsås
325 kr
Entrecôte med en aromatisk pepparsås på äkta madagaskarpeppar. Serveras med vitlökssauterad svamp, picklad zucchini och frasiga potatisdippers.
Högrevsburgare glacad i hemgjord BBQ-sås
215 kr
Saftig högrevsburgare glaserad i vår hemgjorda BBQ-sås, toppad med sallad, tomat, gurka, ost, krämig aioli och potato dippers.
Moules frites
180 kr
Moules frites med potato dippers och krämig aioli
Kalkonlårfilé från Toftebo i ndujasmör
265 kr
Saftig kalkonlårfilé bakad i het nduja och smör, serverad med len selleri och rödbetspuré, sotad lök, rostad paprikasås och smashed potatis.
Gnocchi i brynt smör med svamp och ost
215 kr
Färsk gnocchi vänd i brynt smör, toppad med smakrik ost, rostade hasselnötter och smörsauterad svamp.