Veckans lunchmeny Port Restaurang Ystad Saltsjöbad

Vecka 17
Lunch vecka 18
  
0411-136 30
  
E-post 
  
Webbplats 

Information om dagens lunch

Rätterna i våra menyer kan innehålla allergener. Vänligen hör med oss om avvikande kost så vi kan ta hand om er på bästa sätt.

Måndag 28/4

Helstekt fläskfilé
135 kr
med skogschampinjoner, prästost, rotselleri & vinägersky
Veckans fisk
165 kr
med gryta på säsongens fisk, blekselleri, tomat, vittvin & blåmussla
Veckans vegetariska
125 kr
med ny rätt serveras varje dag

Tisdag 29/4

Coq au vin på kyckling
135 kr
med vinägerfläsk, pärllök, skogschampinjon, rödvin & potatispuré
Veckans fisk
165 kr
med gryta på säsongens fisk, blekselleri, tomat, vittvin & blåmussla
Veckans vegetariska
125 kr
med ny rätt serveras varje dag

Onsdag 30/4

Kryddig oxfärsbiff
135 kr
med palsternacka, brässerad lök, syrlig gurka, björnbär & skysås
Veckans fisk
165 kr
med gryta på säsongens fisk, blekselleri, tomat, vittvin & blåmussla
Veckans vegetariska
125 kr
med ny rätt serveras varje dag

Torsdag 1/5

Kycklingfilé
135 kr
med picklad rotfrukter, silverlök & skysås, rostad mandel
Veckans fisk
165 kr
med gryta på säsongens fisk, blekselleri, tomat, vittvin & blåmussla
Veckans vegetariska
125 kr
med ny rätt serveras varje dag

Fredag 2/5

Schnitzel
135 kr
med sardellsmör, grillad citron, friterad kapris, persilja & rödvinsås
Veckans fisk
165 kr
med gryta på säsongens fisk, blekselleri, tomat, vittvin & blåmussla
Veckans vegetariska
125 kr
med ny rätt serveras varje dag

Lördag 3/5

Lunchstängt

Söndag 4/5

Lunchstängt

Stig in på Port Restaurang, Ystad Saltsjöbads huvudrestaurang med underbar havsutsikt. Med ett modernt uttryck hämtar vi inspiration från det franska och nynordiska köket, med noga utvalda ingredienser som speglar säsongens smaker. Här är kärleken till maten och hantverket det allra största. En lyxig upplevelse som är njutningsfull, personlig och lekfull. Det är mer än bara en middag, snarare en social tillställning där det skålas och smakas – en upplevelse att minnas!

Uppskattar du
Mat och Mat?

Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat

Taggar: