med skogschampinjoner, prästost, rotselleri & vinägersky
Veckans fisk
165 kr
med gryta på säsongens fisk, blekselleri, tomat, vittvin & blåmussla
Veckans vegetariska
125 kr
med ny rätt serveras varje dag
Tisdag 29/4
Coq au vin på kyckling
135 kr
med vinägerfläsk, pärllök, skogschampinjon, rödvin & potatispuré
Veckans fisk
165 kr
med gryta på säsongens fisk, blekselleri, tomat, vittvin & blåmussla
Veckans vegetariska
125 kr
med ny rätt serveras varje dag
Onsdag 30/4
Kryddig oxfärsbiff
135 kr
med palsternacka, brässerad lök, syrlig gurka, björnbär & skysås
Veckans fisk
165 kr
med gryta på säsongens fisk, blekselleri, tomat, vittvin & blåmussla
Veckans vegetariska
125 kr
med ny rätt serveras varje dag
Torsdag 1/5
Kycklingfilé
135 kr
med picklad rotfrukter, silverlök & skysås, rostad mandel
Veckans fisk
165 kr
med gryta på säsongens fisk, blekselleri, tomat, vittvin & blåmussla
Veckans vegetariska
125 kr
med ny rätt serveras varje dag
Fredag 2/5
Schnitzel
135 kr
med sardellsmör, grillad citron, friterad kapris, persilja & rödvinsås
Veckans fisk
165 kr
med gryta på säsongens fisk, blekselleri, tomat, vittvin & blåmussla
Veckans vegetariska
125 kr
med ny rätt serveras varje dag
Lördag 3/5
Lunchstängt
Söndag 4/5
Lunchstängt
Stig in på Port Restaurang, Ystad Saltsjöbads huvudrestaurang med underbar havsutsikt. Med ett modernt uttryck hämtar vi inspiration från det franska och nynordiska köket, med noga utvalda ingredienser som speglar säsongens smaker. Här är kärleken till maten och hantverket det allra största. En lyxig upplevelse som är njutningsfull, personlig och lekfull. Det är mer än bara en middag, snarare en social tillställning där det skålas och smakas – en upplevelse att minnas!
Uppskattar du Mat och Mat?
Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat