I priset ingår sallad, hembakat bröd, kaffe och sötsak.
OBS! Måndagar serveras ingen fiskrätt då det inte finns färsk fisk att tillgå.
Sista beställning till köket 13.30
A la carte lördag 13:00-22:00
( Ingår inte sallad,kaffe och sötsak som på resterande dagar)
Ring eller tryck på boka bord knappen för att garantera din plats!
Rimmad oxbringa med kokt potatis, krämig senapssås, riven pepparrot´och smörade gröna ärtor samt örtsallad
Veckans gröna
165 kr
Friterade risottobollar med blomkål- och parmesancreme, bakad rotselleri och sallad på ruccola, soltorkad tomat och rostade fröer
Vegetarisk
Tisdag 25/11
Veckans kött
165 kr
Rimmad oxbringa med kokt potatis, krämig senapssås, riven pepparrot´och smörade gröna ärtor samt örtsallad
Veckans fisk
185 kr
Veckans fångst med brynt citronsmör, syrad fänkål och potatispuré smaksatt med purjolök samt plockad dill
Veckans gröna
165 kr
Friterade risottobollar med blomkål- och parmesancreme, bakad rotselleri och sallad på ruccola, soltorkad tomat och rostade fröer
Vegetarisk
Onsdag 26/11
Veckans kött
165 kr
Rimmad oxbringa med kokt potatis, krämig senapssås, riven pepparrot´och smörade gröna ärtor samt örtsallad
Veckans fisk
185 kr
Veckans fångst med brynt citronsmör, syrad fänkål och potatispuré smaksatt med purjolök samt plockad dill
Veckans gröna
165 kr
Friterade risottobollar med blomkål- och parmesancreme, bakad rotselleri och sallad på ruccola, soltorkad tomat och rostade fröer
Vegetarisk
Torsdag 27/11
Veckans kött
165 kr
Rimmad oxbringa med kokt potatis, krämig senapssås, riven pepparrot´och smörade gröna ärtor samt örtsallad
Veckans fisk
185 kr
Veckans fångst med brynt citronsmör, syrad fänkål och potatispuré smaksatt med purjolök samt plockad dill
Veckans gröna
165 kr
Friterade risottobollar med blomkål- och parmesancreme, bakad rotselleri och sallad på ruccola, soltorkad tomat och rostade fröer
Vegetarisk
Fredag 28/11
Veckans kött
165 kr
Rimmad oxbringa med kokt potatis, krämig senapssås, riven pepparrot´och smörade gröna ärtor samt örtsallad
Veckans fisk
185 kr
Veckans fångst med brynt citronsmör, syrad fänkål och potatispuré smaksatt med purjolök samt plockad dill
Veckans gröna
165 kr
Friterade risottobollar med blomkål- och parmesancreme, bakad rotselleri och sallad på ruccola, soltorkad tomat och rostade fröer
Vegetarisk
Lördag 29/11
Lunchstängt
Söndag 30/11
Lunchstängt
Att äta lunch på Teleborgs Slott i Växjö, strax utanför Linnéuniversitetet, är en upplevelse i en unik atmosfär. Det sagolika slottet med sin imponerande nygotiska arkitektur från slutet av 1800-talet skapar en minnesvärd kulinarisk miljö. Det är en plats där historia och matkonst möts på ett förtrollande sätt.