I priset ingår sallad, hembakat bröd, kaffe och sötsak.
OBS! Måndagar serveras ingen fiskrätt då det inte finns färsk fisk att tillgå.
Sista beställning till köket 13.30
A la carte lördag 13:00-22:00
( Ingår inte sallad,kaffe och sötsak som på resterande dagar)
Ring eller tryck på boka bord knappen för att garantera din plats!
Örtstekt kycklingbröst från Knäred med rostad potatis, bakad blomkål och lök samt spenatmixad dragonveloute
Veckans gröna
165 kr
Friterade linsbollar med tomatconcasse, sallad på picklad zucchini och spenat samt smulad fetaost och kallpressad rapsolja
Vegetarisk
Tisdag 26/8
Veckans kött
165 kr
Örtstekt kycklingbröst från Knäred med rostad potatis, bakad blomkål och lök samt spenatmixad dragonveloute
Veckans fisk
185 kr
Pocherad sej med ägg- och persiljesås samt kokt potatis och glacerade knippmorötter
Veckans gröna
165 kr
Friterade linsbollar med tomatconcasse, sallad på picklad zucchini och spenat samt smulad fetaost och kallpressad rapsolja
Vegetarisk
Onsdag 27/8
Veckans kött
165 kr
Örtstekt kycklingbröst från Knäred med rostad potatis, bakad blomkål och lök samt spenatmixad dragonveloute
Veckans fisk
185 kr
Pocherad sej med ägg- och persiljesås samt kokt potatis och glacerade knippmorötter
Veckans gröna
165 kr
Friterade linsbollar med tomatconcasse, sallad på picklad zucchini och spenat samt smulad fetaost och kallpressad rapsolja
Vegetarisk
Torsdag 28/8
Veckans kött
165 kr
Örtstekt kycklingbröst från Knäred med rostad potatis, bakad blomkål och lök samt spenatmixad dragonveloute
Veckans fisk
185 kr
Pocherad sej med ägg- och persiljesås samt kokt potatis och glacerade knippmorötter
Veckans gröna
165 kr
Friterade linsbollar med tomatconcasse, sallad på picklad zucchini och spenat samt smulad fetaost och kallpressad rapsolja
Vegetarisk
Fredag 29/8
Veckans kött
165 kr
Örtstekt kycklingbröst från Knäred med rostad potatis, bakad blomkål och lök samt spenatmixad dragonveloute
Veckans fisk
185 kr
Pocherad sej med ägg- och persiljesås samt kokt potatis och glacerade knippmorötter
Veckans gröna
165 kr
Friterade linsbollar med tomatconcasse, sallad på picklad zucchini och spenat samt smulad fetaost och kallpressad rapsolja
Vegetarisk
Lördag 30/8
Söndag 31/8
Att äta lunch på Teleborgs Slott i Växjö, strax utanför Linnéuniversitetet, är en upplevelse i en unik atmosfär. Det sagolika slottet med sin imponerande nygotiska arkitektur från slutet av 1800-talet skapar en minnesvärd kulinarisk miljö. Det är en plats där historia och matkonst möts på ett förtrollande sätt.
Uppskattar du Mat och Mat?
Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat