Veckans lunchmeny Araby Wärdshus

Vecka 29
Lunch vecka 30
  
0470-366 50
  
E-post 
  
Webbplats 

Information om dagens lunch

Har du några allergier eller frågor om matens innehåll, fråga gärna personalen!  

Måndag 22/7

Ugnsbakad falukorv
135 kr
med potatismos och rostad lök samt tomat och ost
Köttfärslimpa
135 kr
med gräddsås och kokt potatis samt picklad kål
Veckans veg: Krämig tortellini
135 kr
med ricotta och spenat samt riven parmesan

Tisdag 23/7

Fläsknoiesette
135 kr
med skysås och stekt potatis serveras med broccoli

Glutenfri

Laktosfri

Stekt panerad fisk
135 kr
med remuladsås samt dill och citron

Laktosfri

Veckans veg Krämig tortellini
135 kr
med ricotta och spenat samt riven parmesan

Onsdag 24/7

Stekt kalvlever
135 kr
med bacon och kapris serveras med rödvinsås
Ugnsbakad lax
135 kr
med dill och citron kräm och kokt potatis

Glutenfri

Laktosfri

Veckans veg Krämig tortellini
135 kr
med ricotta och spenat samt riven parmesan
Ceasarsallad med kyckling, krutonger picklad lök och bacon
159 kr
Hela sommaren

Torsdag 25/7

Porter stek
135 kr
med gräddsås och gelé

Glutenfri

Wokad kyckling
135 kr
med ris/nudlar med teriakysås och chilikräm
Veckans veg Krämig tortellini
135 kr
med ricotta och spenat samt riven parmesan

Fredag 26/7

Ryggbiff
135 kr
med råstekt potatis och haricorverts serveras med bacon

Glutenfri

Laktosfri

Veckans veg Krämig tortellini
135 kr
med ricotta och spenat samt riven parmesan

Lördag 27/7

Helgmeny
159 kr
Varmt välkommen!

Söndag 28/7

Helgmeny
159 kr
Varmt välkommen!
Att äta lunch hos Araby Wärdshus är en verkligt fridfull upplevelse, beläget i den natursköna omgivningen nära Helgasjön och intill Växjö Golfklubb. Restaurangen erbjuder en fantastisk utsikt över det närliggande naturreservatet, där man kan njuta av lokalproducerade rätter i en avkopplande atmosfär. Det är den perfekta platsen för en lugn lunch mitt i naturen, där man också kan ta en promenad i de grönskande omgivningarna efter måltiden.

Uppskattar du
Mat och Mat?

Hjälp dina vänner att upptäcka lunchguiden Mat och Mat

Taggar: